banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da film sahnesi gibi olay! 

Samsun'da polis ekiplerinin rehine kurtarma operasyonu nefesleri kesti. Boşandığı karısı ve 2 çocuğunu rehin alan şahıs polis ekipleri tarafından vurularak etkisiz hale getirildi.

banner269

Samsun'da film sahnesi gibi olay! 

Samsun'da polis ekiplerinin rehine kurtarma operasyonu nefesleri kesti. Boşandığı karısı ve 2 çocuğunu rehin alan şahıs polis ekipleri tarafından vurularak etkisiz hale getirildi.

10 Eylül 2019 Salı 09:30
Samsun'da film sahnesi gibi olay! 

Samsun'un İlkadım ilçesinde bir şahıs boşandığı karısını ve 2 çocuğunu rehin aldı. Polis ekipleri, şahıs vurarak etkisiz hale getirirken film sahnesi gibi olay nefesleri kesti.

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Kökçüoğlu Mahallesi'nde saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ş.Ö.(46), yanında 7 yaşındaki oğlu ile birlikte, boşandığı eşi Ö.Y.'nin (27) evine gitti. Genç kadının boşandığı eşine kapıyı açmaması üzerine iddiaya göre Ş.Ö., tabancasını 7 yaşındaki oğlunun kafasına dayayarak boşandığı eşinin evin kapısını açmasını sağladı ve içeri girip hem eşini hem de 7 yaşındaki oğlu ile 2 yaşındaki kızını silahlı rehin aldı. Komşuların ihbarı üzerine İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı devriye ekipleri kısa sürede olayın meydana geldiği 5. kattaki dairenin önüne geldi. 

POLİS EKİPLERİNDEN NEFES KESEN OPERASYON

Polis ekipleri evin içinde bir el silah sesi duymaları üzerine silahlarını çekerek evin kapısını kırıp içeri girerek elinde silah bulunan ve eski eşi ile 2 çocuğunu rehin alan Ş.Ö.'ye tabancayla ateş açarak etkisiz hale getirdiler. Sağ dizinden ve sol elinden yaralanan Ş.Ö., 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 

DAHA ÖNCE BIÇAKLADI

Polis olay yerinde 1 adet 7.65 mm çaplı ruhsatsız tabanca ele geçirdi. Ayrıca, Ş.Ö.'nün üzerinde yapılan aramada ise 1 kutu mermi elde edildi. Ş.Ö.'nün daha önce tapuda memur olarak çalıştığı, eşini bıçakladığı, bu yüzden cezaevine girip çıktığı ve memurluktan ihraç edildiği ileri sürüldü. Ö.Y.'nin şuan 2 yaşında olan kızına hamileyken eşinden boşandığı öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yildiz 2019-09-10 09:58:31

Polis işini yapiyor da adalet olmsdiği için içerde fazka durmuyor suçlular. Disarsi böyle katil hirsiz sapiklarka dolu. 20 suçu olan insan dişarda. Neymis icerde yer yokmus fetöcü adilerine. Hukuk garibani değil suçluyu koruyor. Memleket bitti bitti ne hukuku....

Avatar
Misafir 2019-09-10 10:38:23

Bence de film gibi adam kendinden 19 yaş küçük biriyle evlenmiş film yani

Avatar
Reha 2019-09-10 11:20:08

Hukukda rezillik diz boyu. Adaket yok herkez serseri dayi mafya gibi. Gariban korkuyor polisden mahkemeden diger suçlular kotkmuyor biliyorki 20 suçun olsada bu ülkede bir şey olmaz.