banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da film gibi hırsızlık

Samsun'da yabancı uyruklu 3 kişinin gerçekleştirdiği film senaryosu gibi hırsızlık olayında 3 kişi adliyeye sevk edildi.

banner269

Samsun'da film gibi hırsızlık

Samsun'da yabancı uyruklu 3 kişinin gerçekleştirdiği film senaryosu gibi hırsızlık olayında 3 kişi adliyeye sevk edildi.

29 Aralık 2017 Cuma 16:47
Samsun'da film gibi hırsızlık

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde yaşanan hırsızlık olayı film senaryolarını aratmadı. Yabancı uyruklu hırsızlar, bankadan takip ettikleri kişinin aracının lastiğini keserek yol kenarında park eden araçtan 150 bin TL'yi çaldılar. Hırsızlar polis ekiplerinin takibi sonucunda yakalandı.


Edinilen bilgiye göre, 51 yaşındaki hurdacı Hamit S., Örnek Sanayi Sitesinde bir bankadan 150 bin TL çekti. Hamit S.'yi bankadan itibaren takip eden yabancı uyruklu hırsızlar ilk olarak Hamit S.'nin aracını belirleyerek yanına adamlarını koydular. Hamit S. bankadan çıktığı sırada takipte olan hırsızlar arabanın yanında bulunan arkadaşlarını arayarak aracın lastiğini kesmelerini söyledi. Hamit S. aracına binerek bir süre ilerledikten sonra lastiği ininde kontrol amacıyla otomobilden indi. Takipte olan hırsızlardan biri Hamit S. aracının arka lastiğine baktığı sırada yanaşarak araçta bulunan içerisinde 150 bin TL olan çantayı alarak kendisini bekleyen otomobile binerek kaçtı. Yaşanan olay polis ekiplerine haber verildi.



Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekiplerinin araştırması sonucunda güvenlik kamerası kayıtlarından da yola çıkarak hırsızların önce araçlarını daha sonra da Ordu istikametine doğru gittiklerini belirlendi. Yapılan takip sonucunda hırsızların çaldıkları paranın bir kısmını Ordu'da dolara çevirdiklerini belirledi. 


Ukrayna uyruklu 42 yaşındaki Valerı Hvasalıa ile Gürcistan uyruklu 44 yaşındaki Gıorgı Mashıa ve 45 yaşındaki Merab Pıpııa, yurt dışına kaçmak isterken Rize'da yakalandılar. Gözaltına alınarak Samsun'a getirilen hırsızların çaldıkları ve bir kısmını dolara çevirdikleri para ele geçirilerek sahiplerine teslim edildi.



Samsun Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Barosundaki sorguları sona eren yabancı uyruklu 3 hırsız bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Savcıya ifade veren Merab Pıpııa serbest bırakılırken, nöbetçi mahkemeye sevk edilen Valerı Hvasalıa ve Gıorgı Mashıa tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi.

İHA

Son Güncelleme: 29.12.2017 20:02
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatanperver 2017-12-29 20:52:25

İthal hırsızımız eksikti..!