banner388

Samsun'da FETÖ operasyonu düzenlendi: 12 gözaltı!

Samsun'da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) kapsamında İstanbul ve Kayseri'de de gerçekleşen soruşturmada 12 kişi gözaltına alındı.

Samsun'da FETÖ operasyonu düzenlendi: 12 gözaltı!

Samsun'da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) kapsamında İstanbul ve Kayseri'de de gerçekleşen soruşturmada 12 kişi gözaltına alındı.

15 Ekim 2019 Salı 13:19
Samsun'da FETÖ operasyonu düzenlendi: 12 gözaltı!

Bu sabah; Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düzenlenen FETÖ/PDY soruşturması yönünde Samsun Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, Samsun merkezli bir operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında İstanbul ve Kayseri illerine de eş zamanlı operasyonlar gerçekleşti. 

  

ARALARINDA BYLOCK KULLANANLAR DA VAR 

  

Operasyonda 1 öğretmen, 1 hemşire ve 1 gelir uzman yardımcısı ile örgün kurumlarda çalışanların da bulunduğu 12 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında örgütün gizli haberleşme aracı olan ByLock kullananların olduğu belirtildi. Evlerde yapılan araştırmalarda da 2 adet 1 ABD Doları ele geçirildi. Dijital araçlara ise incelenmek üzere el konuldu. 

Olayla ilgili gelişmeler sürüyor. 

Son Güncelleme: 15.10.2019 14:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Reha 2019-10-15 14:38:16

Artik inanmiyoruz fetö ile mücadelenize. Öyle oylar azalinca sinirötesi operasyonlarinizada inanmiyoruz. Ordumuzu tabiki Allah korusun. Asil fetöculer muhterem hocam diyenler el eteköpenler hala ekranlarda etkin yerlerde büyükelci bile olurken bizi siz alt tabaka enayi sadece selam vermis gazete almislari yakalayip kandirin. Fetö dediniz tamam da nesen sizdekilere dokunmuuorsunuz mesela bülent arinç baba oğul sarayda milletvekili bide yaptiniz oğlunu. Biz niye inanalim fetö ile mücadelenize. Sadecw bir film var gibi geliyor artik öyle firatin dogusu felanlada avutamassiniz. Allah bu memlwketi korusun

Avatar
Gavakspor 2019-10-15 14:47:24

Afferin size kahraman!! turk savcisi ve polisleri.. gucunz kadinlara cocuklara yetiyor zaten.

Avatar
^_^ 2019-10-15 16:46:18

hepsi masum bu insanların. hepiniz adınız gibi biliyorsunuz.

Avatar
Ali 2019-10-15 21:47:52

Madalya vermeli bu savcıya ve polislere. Çok tehlikeli kadınlar bunlar.2tane 1 dolar bulunmuş mesela. Ayakkabı kutularında milyon dolar yok. Çok ayıp ama.
Bu kadınlar pkk lı olsaydı sonuna kadar çatışır ta ölür ya öldürürdü.
Polise kapıyı kendileri açmıştır bu masumlar.