banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da FETÖ operasyonu: 7 gözaltı

Samsun'da FETÖ/PDY soruşturmasına yönelik düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına alındı.

banner269

Samsun'da FETÖ operasyonu: 7 gözaltı

Samsun'da FETÖ/PDY soruşturmasına yönelik düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına alındı.

14 Ocak 2020 Salı 13:52
Samsun'da FETÖ operasyonu: 7 gözaltı

Samsun'da FETÖ operasyonu düzenlendi. Operasyonda 7 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında bu sabah Samsun il merkezi, Bafra ve Çarşamba ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, ByLock kullandıkları, terör örgütüne müzahir sendika üyesi oldukları, Bank Asya'da katılım hesaplarının olduğu, terör örgütüne müzahir iş yerlerinde SGK kayıtlarının bulunduğu gerekçesiyle 7 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 7 kişi sorgulanmak üzere Samsun Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
SamsunFetö
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Weli 2020-01-14 14:05:50

Bank asyayi açankarida alin. Artik inanmiyoruz ne fetö ile mücadelenize nede sözde operasyonlariniza. Milleti bitirdiler. En son aklinida aldilar. Allah memkeketi korusun...