banner388

Samsun'da FETÖ operasyonu! 1'i doktor 10 gözaltı 

Samsun'da düzenlenen FETÖ operasyonun 1'i doktor 10 kişi gözaltına alındı.

Samsun'da FETÖ operasyonu! 1'i doktor 10 gözaltı 

Samsun'da düzenlenen FETÖ operasyonun 1'i doktor 10 kişi gözaltına alındı.

24 Nisan 2019 Çarşamba 11:25
Samsun'da FETÖ operasyonu! 1'i doktor 10 gözaltı 

Samsun gerçekleştirilen FETÖ/PDY operasyonu kapsamında 1'i doktor olmak üzere 10 kişi gözaltın alındı.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturmamı kapsamında Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, bu sabah Samsun il merkezi ve Alaçam ilçesinde eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında haklarında ByLock kullandıkları, FETÖ'ye müzahir denek ve sendikalara üye oldukları, Bank Aysa'da katılım hesaplarının olduğu, terör örgütüne müzahir iş yerlerinde SGK kayıtlarının bulunduğu gerekçesiyle 1'i aktif olarak görev yapan doktor, esnaf ve aralarında kadınların da yer aldığı 10 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar sorgulanmak üzere Samsun KOM Şube Müdürlüğüne götürüldü. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Feti 2019-04-24 12:16:59

Bank asyadan kredivalan hemde 17. 25 döneminde kileride alin içeri. Mesela nagehan alçiyi. Niye ayirimvyapiyorsunuz şimdilerde alayi akp yalakasi oldu korkudan.ah Reis ah bunlari yaninda gezdiriyon ekranlarda dolaştiriyon ya sanada hatrimiz kaliyor. Dünün azili fetöcüleri bugünün Erdoğancilari oldu. Yarin kim güçlüysevo tarafda olacaklar. Akil fikur izan gene kandirilmayakimblütven. Ülkeyi yönetenler kandirilirsa ülke batar. Şahsi değil. Birakin küçük esnaf gariban memur kovalamayi birde muhteremvhocam bilge insan diyenleri kelepçeleyinde içimiz soğusun....