banner388

Samsun'da FETÖ'nün para aracıları adliyede

Samsun'da FETÖ'nün para aracıları adliyede

20 Eylül 2019 Cuma 12:54
Samsun'da FETÖ'nün para aracıları adliyede

Samsun'da FETÖ'nün yurt dışından örgüt üyelerinin yakınlarına gönderdiği paraları ulaştıran 3 kişi adliyeye sevk edildi.

FETÖ örgütünün yurt dışından örgüt üyelerinin yakınlarına gönderdiği paraları ulaştıran bir nevi aracılık yapan 3 kişi gözaltına alınmıştı. Şahıslar adliyeye sevk edildi. 

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında FETÖ’den Samsun ve çevre ilerinde ihraç olan, açığa alınan ve cezaevinde bulunan örgüt üyelerinin yakınlarına ulaştırmasını organize ettikleri iddia edilen 4 kişiyi 17 Eylül'de Samsun'da gözaltına aldı.

PARA VE ÖRGÜTE AİT EŞYALAR ELE GEÇİRİLDİ

Şahısların evlerinde yapılan aramada 4 bin 400 lira, 900 dolar, 20 euro, 1 dolar, örgüte ait kapatılan Zaman gazetesine ait kupürler ve örgüt lideri Fethullah Gülen’e ait 100'e yakın kitap ele geçirildi.

1 KİŞİ SERBEST 3 KİŞİ ADLİYEDE

Gözaltına alınan şahıslar Y.G. savcının talimatı doğrultusunda serbest bırakılıren 3 gün süren sorgularının ardından R.R.Ş., B.A. ve İ.Ö. adliyeye sevk edildi.

Nöbetçi mahkemeye ifade veren Recep R.Ş. ile İsa Ö. mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderilirken, Banu A. ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Son Güncelleme: 20.09.2019 19:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çeto 2019-09-20 13:51:39

Bakan çocuklarının evlerinde tonlarca para bulunuyor para sayma makineleri bulunuyor suç olmuyor masum insanların evinde 4 kişi toplam bi kaç bin lira bulunuyor suç oluyor helal olsun bu ülkenin savcısına askerine polisine çok büyük operasyon yaptı

Avatar
Weli 2019-09-20 14:17:41

Ceto onlari Allah affetti. Bulent arinç in evinde berat albayrain kutuphanesinde var ama sadece dekormuş omlar. Bu milket iki batilin birlesmedinden dogan 25 temmuz gayrimesruçocugunun acisini cekiyor. Hayatlari kararankar açliga mahküm ama asil fetöcuker ekranlarda. Bizide enayi yerine koyuyorlar. Şu an fetö en güçlü seviyesinde. Herkez onlarin iyi çocukkarindan yalanmi....