banner388

Samsun'da FETÖ'nün bölge avukatlar sorumlusu yakalandı

Samsun'da yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında örgütün "Samsun bölge avukatlar sorumlusu" olduğu tespit edilen şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Samsun'da FETÖ'nün bölge avukatlar sorumlusu yakalandı

Samsun'da yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında örgütün "Samsun bölge avukatlar sorumlusu" olduğu tespit edilen şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

05 Kasım 2018 Pazartesi 11:13
Samsun'da FETÖ'nün bölge avukatlar sorumlusu yakalandı

Samsun'da, FETÖ soruşturması kapsamında örgütün "Samsun bölge avukatlar sorumlusu" olduğu tespit edilen bir kişi, gaybubet evine düzenlenen operasyonla yakalandı. Yakalanan şahsın 4 ayrı ByLock kaydının bulunduğu ve buna 34 bin 371 kez erişim sağladığı otaya çıktı.
 
Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 2011 yılından itibaren FETÖ'nün Samsun bölge sorumlusu olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı bulunan Sezai C.’nin, Samsun Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Atakum ilçesinin Büyükoyumca Mahallesi'nde saklandığı gaybubet evi tespit edildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri söz konusu gaybubet evine operasyon düzenledi ve Sezai C.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Örgütün gizli haberleşme ağı olan 4 ayrı ByLcok kaydı bulunduğu ileri sürülen Sezai C.'nin toplam 34 bin 371 ByLock’a erişiminin bulunduğu tespit edildi. Örgüte ait müzahir kurumlarda yönetici pozisyonunda SSK kaydı bulunan Sezai C.'nin Bank Asya'da da birçok hesap artırım hareketlerinin olduğu belirlendi. 

KOM Şube Müdürlüğündeki sorgusu tamamlanan Sezai C., bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren şahıs, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. 

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 05.11.2018 16:29
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunFetö
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ramazan 2018-11-05 13:45:54

bu hainler bu kadar kamuda nasıl yoğunlaşabilmişler ??? samsun un en zengin işadamlarına bak çoğu fetöcü peki daha düne kadar k.çlarına giymeye çamaşır yok iken bu servetleri nerden bulmuşlar ve o kadar kişi içerde bunlar neden dışarda ?? il başkanlıklarında bunlarla ilgili pazarlıklar mı oldu oldu ise reis buna ne der ???