banner388

Samsun'da FETÖ'den 8 kişinin gözaltı süresi uzatıldı

Samsun merkez, Ladik ve Ankara'da gerçekleştirilen FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alınan 8 kişinin gözaltı süresi uzatıldı.

Samsun'da FETÖ'den 8 kişinin gözaltı süresi uzatıldı

Samsun merkez, Ladik ve Ankara'da gerçekleştirilen FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alınan 8 kişinin gözaltı süresi uzatıldı.

06 Kasım 2019 Çarşamba 15:05
Samsun'da FETÖ'den 8 kişinin gözaltı süresi uzatıldı

Samsun merkezli Ladik ilçesi ve Ankara'da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonunda gözaltına alınan 8 kişi adliyeye sevk edilerek gözaltı süreleri uzatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri Samsun merkezli Ladik ilçesinde ve Ankara'da dün sabah operasyon düzenledi. Operasyonda aralarında ByLock kullandıkları tespit edilen, meslekten ihraç edilen öğretmen, üniversite öğrencisi, esnaf ve örgüte müzahir kurumlarda SGK kaydı olan toplam 8 kişi gözaltına alındı. Gözaltında bulunan 4'ü kadın 8 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Nöbetçi mahkemeye çıkarılan 8 kişinin mahkemece gözaltı süreleri 24 saat daha uzatılarak yeniden Samsun Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cengiz 2019-11-06 15:16:50

Fetode 15 temmuzda alayi yalan dolanmiş. Dün anladik film firildak bizi kandiediniz. 15 temmuzda ölume hazirdik ama duygularimizi kullandiniz. Referandum gecsin diyeymiş hepsi yazik. Bu alt tabaka garibanlara gelince azrail olup asil fetoculeri salanlar bizi bu sefer kandiramayacaksiniz. Yalan dolan film miş hepsi. Bülent arinc bekir bozdağ hüseyin çelik ve diger fetöcü ağir toplar kral oldu bu gariban enayiler sürünüyor. Allah bize akli kullanmayi nasip etsin artik size INANMIYORUZ. Ne yalan dolan hikaye fetö imiş ulan asil fetöcüler kanal kanal gezip gün kolluyor. Yakinda hepsi çikar bu enayiler sürundügüyle kalir. Memleket adalet bitik halk sagkiklivdüşünemiyor çünkü beslenemiyor et sucuk yiyemiyor mesela. Yazik ettiniz 15 temmuzda oysaki biz vatani kurtarmak için dişari cikdiydik...

Avatar
Ali 2019-11-07 10:40:54

Gerçekleri görmek için 40 ay mı geçmesi mi gerekiyor du Cengiz kardeş. Yardım amaçlı sarma saran kadınlar tutuklu ama arınç ın damadı beraat etti.
Allah bu pisliği yapanlara temizletecek birgün