banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da FETÖ'den 1 kişi tutuklandı

Samsun'da gerçekleştirilen FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alınan şahıs tutuklandı.

banner269

Samsun'da FETÖ'den 1 kişi tutuklandı

Samsun'da gerçekleştirilen FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alınan şahıs tutuklandı.

14 Aralık 2020 Pazartesi 17:23
Samsun'da FETÖ'den 1 kişi tutuklandı

Samsun'da FETÖ'nün gaygubet evlerinin çökertilmesi ve mahrem yapılanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün mahrem yapısı ile gaybubet evlerinin deşifresine yönelik Samsun Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekiplerinin koordineli çalışmalarda, T.A isimli şahsın Konya 1. Sulh Ceza Hakimliği'nce arandığı, şahsın İlkadım ilçesinde saklandığı bilgilerinin elde edilmesi üzerine savcı talimatı ile gecikmesinde sakınca bulunan hal kapsamında alınan karara istinaden söz konusu adrese operasyon düzenledi. Operasyonda T.A. TEM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Samsun Adliyesi'ne sevk edilen T.A. tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Anahtar Kelimeler:
FetöSamsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.