banner388

Samsun'da FETÖ'cüler adliyede

Samsun merkezli 6 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonu kapsamında gözaltına alınan 9 şüpheli Samsun Adliyesine sevk edildi.

Samsun'da FETÖ'cüler adliyede

Samsun merkezli 6 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonu kapsamında gözaltına alınan 9 şüpheli Samsun Adliyesine sevk edildi.

18 Ekim 2018 Perşembe 15:01
Samsun'da FETÖ'cüler adliyede

Samsun Haber-Samsun merkezli 6 ilde eş zamanlı düzenlenen FETÖ/PDY operasyonun yakalanan 9 şahıs Samsun Adliyesine sevk edildi.

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Samsun merkezli Ankara, Sivas, Kahramanmaraş, Ordu ve Mersin illerinde dün Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından eş zamanlı yürütülen operasyonda 2'si kadın olmak üzere 9 kişi gözaltına alındı. Şahısların örgütün çeşitli kurumlarından görev aldıkları ve Bank Asya'da hesapları olduğu belirtildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 9 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. 

Nöbetçi mahkemeye ifade veren 8 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Kaynak: İHA
 

Son Güncelleme: 18.10.2018 23:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Weli 2018-10-18 15:43:54

Bank asyanın önünden geçeni içeri al. Bankayı açan açılışında bulunan ları görme. Ne yapmış bu insanlar hergün ekranlara çıkan asıl fetöcüleri niye içeri alamiyorsunuzda garibanlara gelincea arail oluyorsunuz.adalet varsa asıl muhterem hocam bilge insan diyenleri alın gücünüz yeterse...artık fetö metö olayında inancımız kaçtı bir binlik var bu işte diyoruz.