banner388

Samsun'da fedakar eş: 16 yıldır...

Samsun'da Kibar Keskin görme engelli eşine bakabilmek için 16 yıldır kağıt toplayıp satıyor.

Samsun'da fedakar eş: 16 yıldır...

Samsun'da Kibar Keskin görme engelli eşine bakabilmek için 16 yıldır kağıt toplayıp satıyor.

03 Eylül 2018 Pazartesi 14:58
Samsun'da fedakar eş: 16 yıldır...

Samsun haber - Samsun'da yaşayan 64 yaşındaki Kibar Keskin, görme engelli ve şeker hastası eşine bakmak için 16 yıldır çöplerden kağıt topluyor. Günde 7 saat sokak sokak gezerek kağıt toplayan Keskin günde 10 ile 30 TL arasında para kazanıyor.

Kibar Keskin 42 yıl önce evlendiği Meryem Keskin'e bakmak için fedakarlık örneği sergiliyor. Keskin'in en büyük hayali ise eşine rahat bir ortamda bakabilmek için TOKİ'den taksitle ev almak.

Keskin yaptığı açıklamada "Engelli bir eşim var. Onun geçimini ve ihtiyaçlarını karşılamak için çabalıyorum. Eşim yüzde 89 oranında engelli. Şeker hastalığı nedeniyle gözleri görmüyor. Ben emekliyim. Eşim hasta olmasaydı emekli maaşım bize yeterdi. Topladığım kağıtları satarak para kazanmaya çalışıyorum. Günde 10 ile 30 TL arasında para kazanıyorum. Bu sıcak havalarda çok zor oluyor. 2 tane çocuğum var. 2’si de evliydi ancak boşandı. Onlara da bakmak zorundayım. Kızım bel fıtığından ameliyat olduğu için çalışamıyor. Görme engelli eşimin ihtiyaçlarıyla uğraşmak ve ona bakmak çok zor oluyor. Evde yemekleri bile ben yapıyorum. O bana şunu şöyle yap diye tarif ediyor ben de ona göre yapıyorum. Bir kadının bir erkeğe bakması kolay ancak bir erkeğin kadına bu anlamda bakması çok zor. Ama bakmak zorundayım. Ben dışarıdan alma şansım olmadığı için tek istediğim düşük taksitlerle TOKİ’den ev almak. Eşimi rahat ettirmek ve ona orada bakmak istiyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali 2018-09-04 05:36:53

amcanın emekli aylığı 1200 olsa. görmen engelli eşi 3 ayda bir 1200tl engelli aylığı alsa. 1600 evde bakım üçreti alsa aylık ortalama 3200 yapar. amcada kağıttan 700 800 kazansa 4000tl temiz para. bir keresinde pazarlarda çalışıp kendini aciz gösteren bir teyzenin 3000tl tekel emeklisi olduğunu görünce bu tarz haberlere itimatım azaldı.

Avatar
Söylemek Lazım 2018-09-04 08:50:37

Koca Samsunda durumu iyi olup yardım edebilecek hiç mi hayırsever yok, lütfen bu abimize yardım edilmeli.