banner388

Samsun'da feci kaza kameralara yansıdı

Samsun'da otomobilin park halindeki midibüse çarptığı kazada 6 kişi yaralandı. Feci kaza kameralara yansıdı.

Samsun'da feci kaza kameralara yansıdı

Samsun'da otomobilin park halindeki midibüse çarptığı kazada 6 kişi yaralandı. Feci kaza kameralara yansıdı.

02 Temmuz 2020 Perşembe 16:33
Samsun'da feci kaza kameralara yansıdı

Samsun'un Atakum ilçesinde trafik kazası meydana geldi. Otomobilin park halindeki midibüse çarptığı kazada 6 kişi yaralanırken kaza anı kameralara yansıdı.

İstiklal Mahallesi'nde meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre Muradiye Aydın Bedir (37) çocukları ve komşuları ile birlikte pikniğe gitmek için kullandığı 55 DB 062 plakalı otomobiliyle oturdukları sitenin bahçesinden çıkış yapmak isterken yolun kenarında bulunan park halindeki 55 C 0759 plakalı midibüse yandan çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü Muradiye Aydın Bedir ile Ela Sera Bedir (3), Ali Kerem Bedir (5), Nazmiye Gül (30), Elif Serra Gül (6) ve Fatma Zehra Gül (10) yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Araç sürücüsünün otomobilin freninin tutmadığını söylediği öğrenildi.

KAZA KAMERALARA YANSIDI

Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde otomobilin midibüse hızla çarpması, sonrasında sürücü ve yanındaki kadının çocukları panik halinde araçtan çıkarma anları görülüyor.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.