banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da feci kaza! 7 yaralı

Samsun'da kamyonetle çarpışan minibüs ardında 3 araca daha çarptı. Kazada 7 kişi yaralandı.

banner269

Samsun'da feci kaza! 7 yaralı

Samsun'da kamyonetle çarpışan minibüs ardında 3 araca daha çarptı. Kazada 7 kişi yaralandı.

04 Temmuz 2019 Perşembe 12:36
Samsun'da feci kaza! 7 yaralı

Samsun'un Çarşamba ilçesinde feci bir trafik kazası meydana geldi. Minibüs, kamyonetle çarpışmasının ardından 3 araca daha çarptı. Kazada 7 kişi yaralandı.

Kaza, Samsun’un Çarşamba ilçesi Çarşamba-Ayvacık yolu üzerinde sabah 08.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Adem E. yönetimindeki 55 TK 405 plakalı minibüs, yan yoldan Çarşamba-Ayvacık karayoluna çıkmak isteyen H.İ.U. idaresindeki 55 HF 301 plakalı kamyonet ile çarpıştı. Kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen minibüs, 3 araca daha çarparak durabildi. Kaza sonucu minibüs içerisinde bulunan sürücü A.E., E.D., M.Ç., T.K., H.K., H.U. ve S.Ç. yaralandı. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından sağlık ekiplerine Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırdı. 

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.