banner388

Samsun'da Feci Kaza

Samsun’da meydana gelen trafik kazasında 2 ölü 4 yaralı olduğu bildirildi.

Samsun'da Feci Kaza

Samsun’da meydana gelen trafik kazasında 2 ölü 4 yaralı olduğu bildirildi.

05 Haziran 2019 Çarşamba 09:40
Samsun'da Feci Kaza

Kaza, Samsun’un Bafra ilçesi Samsun-Sinop karayolu 38. kilometresinde saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun istikametinden Sinop'a doğru gitmekte olan İ.Ö. idaresindeki 19 BC 340 plakalı araç önünde aynı istikamete giden O.A.E. yönetimindeki 55 JA 929 plakalı araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle55 JA 929 plakalı otomobil savrularak sol taraftaki bariyerlere çarptıktan sonra yola savruldu. Kazada otomobil sürücüleri İ.Ö. ve O.A.E ile B.D.E., M.M., J.M. ve V.D. yaralandı. Yaralılar, 112 acil servis ekiplerince ambulanslarla Bafra Devlet Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralanan V.D ile J.M tedavi altına alındıkları hastanede hayatını kaybetti. 

Kazada, B.D.E., M.M ve sürücüsü O.A.E'nın ağır yaralandıkları ve hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi. Bahar Değer Emirza ilk müdahalesinin ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. 

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.