banner388

Samsun'da feci kaza! 2 yaralı

Samsun'da otomobilin yoldan çıkarak takla atması sonucu komiser yardımcısı ve mühendis eşi yaralandı.

Samsun'da feci kaza! 2 yaralı

Samsun'da otomobilin yoldan çıkarak takla atması sonucu komiser yardımcısı ve mühendis eşi yaralandı.

29 Eylül 2020 Salı 10:07
Samsun'da feci kaza! 2 yaralı

Samsun'un İlkadım ilçesinde trafik kazası meydana geldi. Otomobilin takla attığı kazada 2 kişi yaralandı.

Derecik Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerinde saat 08.15'te meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli Komiser Yardımcısı Oğuz Kaan Yazıcı idaresindeki 06 EU 5508 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı. Kazada, Oğuz Kaan Yazıcı ile Canik Belediyesinde çevre mühendisi olan eşi Feyza Özal Yazıcı yaralandı. Yaralılar, 112 ekipleri tarafından ambulansa Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kerami 2020-09-29 11:15:25

o yolda özellikle de o kavsakta yol hatasından kaynaklı onlarca kaza oluyor. hiç mi yetkili gecmiyor o yoldan hiç mi farketmiyorlar yoldaki kusuru. ama torpille göreve gelenlerde kusurları görecek kapasite yok malesef. insAllah yol kusuru en kısa sürede düzeltilir de baska kazalar olmaz.

Avatar
Emre 2020-09-29 11:53:23

Sacma sapan kavsaklar olduğu surece daha cok kaza olur o yolda