banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da feci kaza: 2 ölü

Samsun’da aşırı süratli yabancı plakalı lüks otomobilin kavşağa çıkan hafif ticari araca çarptığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti.

banner269

Samsun'da feci kaza: 2 ölü

Samsun’da aşırı süratli yabancı plakalı lüks otomobilin kavşağa çıkan hafif ticari araca çarptığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti.

30 Ağustos 2021 Pazartesi 16:32
Samsun'da feci kaza: 2 ölü

Samsun’un Terme ilçesi Sakarlı mevkisinde meydana gelen olayda, Samsun-Ordu karayolunda aşırı süratli olan Bulgaristan uyruklu PB 6262 KT plakalı lüks otomobil sürücüsü Hasan D., yol kenarından kavşağa çıkmakta olan Hayati Çelebi idaresindeki 55 KB 337 plakalı hafif ticari araca çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle ticari araç sürücüsü Hayati Çelebi, araçtan fırlayarak yola savruldu. Kazanın 112'ye bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda ambulans, jandarma, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.


2 aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hafif ticari araç sürücüsü Hayati Çelebi olay yerinde hayatını kaybederken aynı araçtaki Recep Güneş ise sağlık ekipleri tarafından Terme Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ağır yaralı Recep Güneş, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazada hafif ticari araç hurdaya dönerek kullanılamaz hale geldi.


Kolluk kuvvetleri tarafından bölge abluka altına alınırken, olay yeri inceleme çalışmalarının ardından Hayati Çelebi’nin cansız bedeni Terme Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.


 

Son Güncelleme: 30.08.2021 16:44
Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2021-08-30 21:28:51

Dün Akkuş -ünye - Samsun arası 145 km yolculuk yaptım ve tam 3 saat sürdü. Akkuş ünye yolu rezillik tek şerit gidiş / geliş asfalt berbat çukurlar , taşlar, yol çizgisi olmayan yerler var. Bir kaza ALLAh yardımcıları olsun 4 genç içinde idi. Yolda ışığı dahi olmayan pat patlar fındık çekiyor. Yol kenarları harman yapılmış. Aşırı trafik gurbetçi araçları kural tanımıyor. Ve ünye samsun arası felaket yoğun. Işığı yanmayan araçlar , makas atanlar, gurbetçi arabaları malum euro 10 lira 3 bin- 5bin motor arabalar, eksozlar tünelde kulak s.......r. Hiçbir kontrol yok. Grlemende yol tek şerit en az 30 dk bekletiliyorsun . Sonra geçerken bir bakıyorsun uygulama paydos. Ama dubalar 2 şeridi kapamış.
Traji komik. Akkuş ve ünyeden % 70 oranında oy alan ve tüm ülkeye yol yaptığını söyleyen iktidarın gözünden o yol kaçtı sanırım.

Avatar
Mustafa Ali 2021-08-31 01:35:13

Zengin arabasinda , kendisine birsey olmuyor,. Garipan halkimiz ölüyor,.
Aşiri vergi yüzünden,.güvensiz araclara biniyoruz,..vatandasini ezdiren hukumetlere yaziklar olsun,.

Avatar
54 2021-08-31 13:38:04

Dün Akkuş -ünye - Samsun arası 145 km yolculuk yaptım ve tam 3 saat sürdü. Akkuş ünye yolu rezillik tek şerit gidiş / geliş asfalt berbat çukurlar , taşlar, yol çizgisi olmayan yerler var. Bir kaza ALLAh yardımcıları olsun 4 genç içinde idi. Yolda ışığı dahi olmayan pat patlar fındık çekiyor. Yol kenarları harman yapılmış. Aşırı trafik gurbetçi araçları kural tanımıyor. Ve ünye samsun arası felaket yoğun. Işığı yanmayan araçlar , makas atanlar, gurbetçi arabaları malum euro 10 lira 3 bin- 5bin motor arabalar, eksozlar tünelde kulak s.......r. Hiçbir kontrol yok. Grlemende yol tek şerit en az 30 dk bekletiliyorsun . Sonra geçerken bir bakıyorsun uygulama paydos. Ama dubalar 2 şeridi kapamış. Traji komik. Akkuş ve ünyeden % 70 oranında oy alan ve tüm ülkeye yol yaptığını söyleyen iktidarın gözünden o yol kaçtı sanırım.