banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da feci kaza! 1 ölü, 2 yaralı

Samsun'da meydana gelen feci kaza sonucunda 1 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi ise yaralandı.

banner269

Samsun'da feci kaza! 1 ölü, 2 yaralı

Samsun'da meydana gelen feci kaza sonucunda 1 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi ise yaralandı.

10 Eylül 2018 Pazartesi 22:38
Samsun'da feci kaza! 1 ölü, 2 yaralı
Samsun Haber-Samsun'un Atakum ilçesinde trafik kazası meydana geldi. Kaza sonucunda 1 kişi hayatını 2 kişi ise yaralandı.
 
Samsun'un Atakum ilçesi Samsun-Ankara karayolu Sarıışık mevkiinde meydana gelen olayla ilgili E.K. hakimiyetindeki 34 KZ 2371 plakalı otomobil A.A. (70) hakimiyetindeki 55 SH 172 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil sürücüsü A.A. ile diğer araçta bulunan H.K.(58) ve A.K.(23) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Olayda ağır yaralanan emekli sağlık memuru olan otomobil sürücüsü A.A., Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü E.K. jandarma tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 
Kaynak: İHA
Anahtar Kelimeler:
KazaSamsunYaralıölüFeci
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.