banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da fare operasyonu: Gülme garantili

Samsun'un Ayvacık ilçesinde bir eve giren fareyi çıkarmaya çalışan vatandaşlar güldürdü. 

banner269

Samsun'da fare operasyonu: Gülme garantili

Samsun'un Ayvacık ilçesinde bir eve giren fareyi çıkarmaya çalışan vatandaşlar güldürdü. 

16 Eylül 2017 Cumartesi 12:52

Samsun haber - Samsun'un Ayvacık ilçesinde yaşanan olayda Asiye Zengin isimli yaşlı bir kadına ait olan eve fare girdi. Torunları ve eşiyle birlikte evde oturan kadın fareyi fark edince operasyonun düğmesine basıldı. Operasyonun gizli silahı olan Yağmur ismindeki 4 yıllık ev kedisi, fareyi başarılı bir şekilde yakalıyor. Sosyal medyada paylaşın video kısa süre sonra beğeni ve paylaşım rekorları kırdı.

"YAĞMUR'DAN YARDIM ALDIK"

O anları cep telefonunun kamerasıyla kayda alan Soner Zengin, “Biz babaannemin evinde oturduğumuz sırada eve bir fare girdiğini fark ettik. Daha sonra da fareyi yakalamak için 4 yıldır beslemediğimiz Yağmur isimli kedimizden yardım aldık. Evde bir fare yakalama operasyonu başladı. Yaklaşık 5 dakikalık bir çaba sonucunda kedimiz fareyi yakaladı ve biz de rahatladık” dedi.

Son Güncelleme: 16.09.2017 12:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.