banner388

Samsun'da faciadan dönüldü

Samsun'da meydana gelen olayda hafriyat yüklü kamyonunun sürücüsü aracıyla seyir halindeyken beyin kanaması geçirdi.

Samsun'da faciadan dönüldü

Samsun'da meydana gelen olayda hafriyat yüklü kamyonunun sürücüsü aracıyla seyir halindeyken beyin kanaması geçirdi.

16 Kasım 2018 Cuma 13:07
Samsun'da faciadan dönüldü

Samsun'un Çarşamba ilçesi Gelemen mevkii Samsun-Ordu karayolunda meydana gelen olayda hafriyat yüklü kamyonunun sürücüsü aracıyla seyir halindeyken beyin kanaması geçirdi. Sürücü direksiyonu kırarak bariyerlere çarptı ve kamyonu güçlükle durdurdu. Beyin kanaması geçiren kamyon sürücüsünün bu hamlesi muhtemel bir faciayı önlemiş oldu.

Edinilen bilgiye göre, Kıbrıs Gazisi olduğu öğrenilen 65 yaşındaki Adil Kahraman yönetimindeki 55 BH 176 plakalı hafriyat yüklü kamyonla seyrederken direksiyon başında beyin kanaması geçirdi. Aracıyla yolun ortasında seyir halinde olan Adil Kahraman, bu sırada direksiyonu hafif sağa kırarak yolun kenarında bulunan bariyerlere çarparak durdu. Kaza yerine 112 acil servis ekipleri sevk edildi. 

Ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan sürücü Kahraman'ın kazadan önce beyin kanaması geçirdiği ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. 

Hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Adil Kahraman'ın beyin kanaması geçirdiği sırada aracın direksiyonunu sağa değil de sola kırması halinde kamyonunun refüjden karşı geride geçip başka araçlara çarpması ihtimalinin çok yüksek olduğu ve faciadan dönüldüğü öğrenildi. 

Kamyonun yolun ortasındayken sürücünün beyin kanaması geçirip yolun kenarındaki bariyere çarpması ise güvenlik kamerasınca saniye saniye görüntülendi.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2018-11-16 13:12:42

Hem gazi hem 65 yaşında hemde çalışmaya mecbur vay be avrupa bizi kizkaniyaaa...m

Avatar
55 2018-11-16 13:24:27

Kaza önümüzde oldu
Allah şifalar versin
Allah esirgedi

Avatar
emin karagüzel 2018-11-16 19:22:53

normalde src belgesi 63 yaşına kadar gecerli iken bunu 66 yaşına çıkarttılar indirilmesi gerekliyken çoğalttılar, 66 yaşındaki adamın ne işi var kamyonda, suç devletin, src belgesi 60 yaşına kadar gecerli olmalı. bu kazada düşünün kamyonun yolcu dolu otobuse çarptığını.

Misafir Avatar
Ahmed Arif 2018-11-17 21:55:54 @emin karagüzel

60 yaşın altındaki adamın başına böyle bir şey gelmeyeceğinin garantisi mi var?

Beğenmedim! (1)