banner388

Samsun'da faciadan dönüldü: 2 yaralı

Samsun'da tüp yüklü kamyonet ile kamyonun çarpıştığı kazada faciadan dönüldü. Yaşanan kazada 2 kişi yaralandı.

Samsun'da faciadan dönüldü: 2 yaralı

Samsun'da tüp yüklü kamyonet ile kamyonun çarpıştığı kazada faciadan dönüldü. Yaşanan kazada 2 kişi yaralandı.

24 Nisan 2018 Salı 16:02
Samsun'da faciadan dönüldü: 2 yaralı

Samsun'un Canik ilçesi Atatürk Bulvarı derbent mevkiinde meydana gelen kazada tüp yüklü kamyonet ile kamyon çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralandı. Etrafa saçılan tüplerin patlamaması olası bir faciayı önledi.

Edinilen bilgiye göre, Engin Zengin yönetimindeki 55 ASV 42 plakalı dolu ve boş tüpgaz yüklü kamyonet, aynı istikamette seyreden Hami Soylu idaresindeki 10 DBE 26 plakalı kamyona sol arka kısmından çarptı. Kazada kamyonet yoldan çıkarak refüje savruldu, tüpler ise etrafa saçıldı.

Kazada yaralanan kamyonet sürücüsü Engin Zengin ile Cevat Türkyılmaz, sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla özel hastanelere kaldırıldı. 

Yaralı kamyonet sürücüsü kamyon sürücüsüne tepki göstererek, "Sol şeritten gidiyorum, sinyal vermedi birden kırdı" dedi. Kaza yapan aracı bırakmak istemeyen Engin Zengin, sağlık personeli tarafından ikna edilerek ambulansa bildirilip hastaneye götürüldü.

İTFAİYE EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

Tüplerden yangın çıkma ve sızıntı ihtimaline karşı kaza yerine Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri sevk edildi. 

Yapılan açıklamada kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Kaynak: İHA 

Son Güncelleme: 25.04.2018 11:27
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
uğur 2018-04-24 17:48:23

geçmiş olsun iki tarafa da Allah tekrarından sakınsın

Avatar
Fethi T 2018-04-24 23:02:53

Geçmiş olsun da bu işin ihmal tarafını görmezden gelmesin kimse. Ağır vasıtalar trafikte gitmesi gereken hızın en az 2-3 misli hızda gidiyorlar bunun engellenmesi gerekiyor.

Avatar
Samsunlu 2018-04-26 03:12:19

arkadaşlar polisler tam olarak görevlerini yapsalar böyle olaylar azalir.Mesela nemi yapsin?Sinyal vermeden serit değişenlere ceza versinler .Gereksiz yere sol seriti kullananlara ceza versinler.Surat yapanlara ceza versinler.Ben versinler diyorum ama polislerde insan tabiiki görevlerini tam olarak uygulayamiyolar.Yoksa adamlar tam görevlerini yapacak olsa kim simitsaraylarinda yada cay ocaklarinda oturacak?Ya böyle bir davranis dunyanin hic bir yerinde yok polisler mesai saati içinde resmen cay ocaklarinda oturuyo vakit geciriyolarharam olsun aldiklari maas.Ben yetkili birisi olsam zirnik vermem onlara.Ama adam gibi gorev yapsınlar can feda.