banner388

Samsun'da facia gibi kaza

Samsun'un Bafra ilçesinde facia gibi bir kaza meydana geldi. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti.

Samsun'da facia gibi kaza

Samsun'un Bafra ilçesinde facia gibi bir kaza meydana geldi. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti.

18 Eylül 2017 Pazartesi 10:54
Samsun'da facia gibi kaza

Samsun Haber - Samsun'un Bafra ilçesi, ilçe merkezine 15 kilometre uzaklıktaki Uluağaç Mahallesinde fındık yüklü traktör devrildi. Facia gibi kazada amca ve yeğeni hayatını kaybetti. 


Edinilen bilgiye göre, Uluağaç Mahallesi ilçe merkezinde bulunan TMO'ya fındık satmak için traktörün römorkuna 2 ton fındık yükleyen 22 yaşındaki Ramazan Güney yönetimindeki 55 NS 254 plakalı traktör, mahalle çıkışında kontrolden çıkarak dere yatağına uçtu.



Ters dönen traktörün altında kalan sürücü Ramazan Güney ve amcası 65 yaşındaki Kerim Güney olay yerinde hayatlarını kaybetti.



Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından cenazeler Bafra Devlet Hastanesine kaldırılırken yapılan açıklamada kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Son Güncelleme: 18.09.2017 11:43
Anahtar Kelimeler:
KazaSamsun HaberSamsunBafra
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.