banner388

Samsun'da Evrencan Gündüz rüzgarı esti

Ünlü ses sanatçısı Asım Can Gündüz'ün oğlu Evrencan Gündüz, Samsun'da sevenleri ile buluştu.

Samsun'da Evrencan Gündüz rüzgarı esti

Ünlü ses sanatçısı Asım Can Gündüz'ün oğlu Evrencan Gündüz, Samsun'da sevenleri ile buluştu.

03 Haziran 2018 Pazar 09:26

Samsun Haber-Samsun'un Atakum ilçesinde Ramazan ayı boyunca düzenlenen etkinlikler kapsamında dün akşam ünlü müzisyen Asım Can Gündüz'ün oğlu Evrencan Gündüz sahnenin tozunu aldı.

Uzaylılar grubu ile sahne alan Evrencan Gündüz, grubuyla sevenleri neşe dolu saatler yaşayarak sevilen şarkılarına sevenleri ile buluşturdu. Konser alanını tıka basa dolduran Samsun halkı ise Evrencan Gündüz'ün şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.

Ramazan ayı boyunca Samsun'un Atakum ilçesinde iftar öncesi ve iftar sonrası programlar gerçekleşmeye devam edecek. Ramazan boyunca Atakum'da iftar öncesi fasıl dinletisi iftardan sonra ise Hacivat-Karagöz, meddah, kanto, jonglör, semazen, kum sanatı, sihirbaz ve tiyatro gösterilerine yerini bırakıyor.


 

Son Güncelleme: 04.06.2018 15:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Y 2018-06-03 12:00:26

M