banner388

Samsun'da evinde boğazı kesik halde ölü bulundu

Samsun'da tüyler ürperten bir olay meydana geldi. Bir kişi evinde boğazı kesik halde ölü bulundu.

Samsun'da evinde boğazı kesik halde ölü bulundu

Samsun'da tüyler ürperten bir olay meydana geldi. Bir kişi evinde boğazı kesik halde ölü bulundu.

13 Kasım 2020 Cuma 14:59
Samsun'da evinde boğazı kesik halde ölü bulundu

Samsun'un Atakum ilçesinde bir kişi evinde kanlar içerisinde boğazı kesik halde ölü bulundu.

İstiklal Mahallesi'nde bugün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Abdülkerim Kıvrak (41) evinde odasında ailesi tarafından boğazı kesilmiş halde bulundu. Olay 112 ekiplerine ve polise haber verildi. Eve giden sağlık ekipleri Kıvrak'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Abdülkerim Kıvrak'ın ailesi polise verdikleri ifadede oğullarını sabah kahvaltıya çağırdıklarını, kahvaltı yapmak istemediğini söylediğini ve daha sonra merak edip yanına gitmek isteyince odasının kapısının kilitli olduğunu belirterek, komşunun yardımıyla kilitli kapıyı açınca onu kanlar içinde buldukları söyledi. Abdülkerim Kıvrak'ın intihar ettiği tahmin ediliyor. 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsun55 2020-11-14 15:57:15

Hiçte ifade inandırıcı gelmedi günahlarıni boynuna

Avatar
Nuray Irmak Yüzer 2021-02-16 17:31:10

Onu ailesi akıl hastanesine kapatarak ilaçlarla zehirledi.Caresizligine ben şahidim. Tam toparlıyordu kendine geliyordu tekrar hastaneye kapatılıyor. Hastaneden çıkınca çok acı çekiyordu ölmek istiyordu. Ve son hastaneye yaptırıldığı zaman b defa harcadılar beni nasıl toparlayacagim bilmiyorum dedi. Kaçıp kurtulmak istiyordu. Konsolosluğa mı sığınsam belki yardım ederler Hayati mesele dedi. Ben ona yardım edemedim diye kahrımdan ölüyorum. Onun imam babası ve müftü abisi nasıl yaşıyor bu vebal ile aklım almıyor. Kurtuldun güzel insan acılarından toprak sarsın yorgun bedenini. Seni hiç unutmayacağım ve vicdanımı hiç susturamayacağım.