banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da evi yanan aile yardım bekliyor

Samsun'un Vezirköprü ilçesi'nde 7 ay önce evi yanan aile yardım bekliyor.

banner269

Samsun'da evi yanan aile yardım bekliyor

Samsun'un Vezirköprü ilçesi'nde 7 ay önce evi yanan aile yardım bekliyor.

19 Temmuz 2017 Çarşamba 13:46
Samsun'da evi yanan aile yardım bekliyor

Samsun haber - Samsun'un Vezirköprü ilçesi Darıçay Mahallesi'nde Coşar ailesinin 3 Aralık 2016 Cumartesi günü elektrik kontağından çıkan yangından dolayı evi yandı. Çıkan yangının büyümesiyle hayvanları telef olan ve ambarı yanan aile tüm servetini kaybetti. 2 çocuk babası 53 yaşındaki Hayati Coşar, ailesiyle birlikte mahalle bulunan bir harabede yaşam mücadelesi veriyor. Daha önce kendisiyle irtibata geçen yetkilerin yardımda bulunmadığını belirten baba Coşar, zor durumda olduklarını söyledi. 

Seçimden önce kendisine gerekli yardımda bulunacaklarını ifade eden yetkililere seslenen Coşar, "Büyükşehir Belediyesi yetkilileri daha önceden yardım edeceklerini söylediler. Ama seçimden sonra telefonlarımı bile açmıyorlar. Vezirköprü Belediyesi 100 torba çimento yardımında bulundu. Eski ilçe kaymakamı yardım edeceğini söyledi, 2 gün sonra görev yeri değişti. Yeni gelen kaymakamımız yeterli bütçelerinin olmadığını belirtti. Yetkililerden rica ediyorum lütfen yardım edin" dedi.

KAYMAKAMDAN AÇIKLAMADA

Vezirköprü ilçe Kaymakamı Yunus Emre Altıner "7 bin 500 TL'lik bir yapım onarım projemiz vardı, bunu tamamladık. Fon kurulunun toplanmasını bekliyoruz. Fon kurulu 3 aydır toplanmadı. Kısa süre sonra toplanılması bekleniyor. Vezirköprü'de bunun gibi yardım bekleyen 10 aile var. Fon kurul toplantısında onaylandıktan sonra çalışmalara başlayacağız" dedi.

Son Güncelleme: 01.08.2017 11:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.