banner388

Samsun'da eve uyuşturucu operasyonu

Samsun'da evinde uyuşturucu bulunan bir kişi gözaltına alındı.

Samsun'da eve uyuşturucu operasyonu

Samsun'da evinde uyuşturucu bulunan bir kişi gözaltına alındı.

14 Mart 2018 Çarşamba 14:35
Samsun'da eve uyuşturucu operasyonu

Samsun haber - Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İlkadım ilçesi Hastane Mahallesi'nde 32 yaşındaki U.A.'yı uyuşturucu ile yakaladı. Cumartesi günü Samsun Adliyesi'ne sevk edilen zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri aldığı istihbaratı değerlendirerek U.A.'nın evine baskın düzenledi. Yapılan arama çalışmaları kapsamında 43 gram bonzai ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlı Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

avcı tarafından tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen U.A., yine adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İHA
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
orhan 2018-03-14 15:22:02

bunu salanın Allah belasını versin az satıyormuş azdaha fazla satsın diye salıyorlar galiba bir de bu işin önüne geçecekler böylemi geçecekler