banner388

Samsun'da eve giren hırsız tencereye kadar çaldı

Samsun'da bir eve giren hırsız tencereye kadar alabileceği her şeyi aldı. 

Samsun'da eve giren hırsız tencereye kadar çaldı

Samsun'da bir eve giren hırsız tencereye kadar alabileceği her şeyi aldı. 

11 Nisan 2019 Perşembe 17:19
Samsun'da eve giren hırsız tencereye kadar çaldı

Samsun'un Bafra ilçesinde 2 katlı müstakil eve giren hırsız elektrik tesisatı, çeşme muslukları, tencere, tava çaldı.

Samsun'un Bafra ilçesi İsmetpaşa Mahallesi Musa Paşa Caddesi'nde meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre 2 katlı evin sahipleri Ayvalık'ta ikamet ederken evle ilgilenen komşusu T.Ö. evin bahçesinde bir gencin atlayarak girdiğini fark etti. T.Ö. isimli komşu genci yakalayarak neden içeriyi girdiğini sordu. Genç sigara içmek için girdiğini söylemesi üzerine T.Ö. genci serbest bıraktı.

Durumdan şüphelenen Temek Öztürk kendi evine giderek evin anahtarını alıp geldi. İçeri girdiğinde elektrik tesisat kablolarının sökük olduğunu, çeşmelerin musluklarının olmadığını ve evdeki karışıklar üzerine polisi arayarak durumu bildirdi. Olay yerine gelen Asayiş Büro ekipleri yaptıkları incelemede hırsızın bahçe kapısını baltayla kırıp içeri girdiğini tespit etti. Ayrıca bahçede çuval içerisinde sökülen tesisat kablolarının bir kısmı ve katlanmış alüminyum tepsi ile İngiliz anahtarı, kerpeten ve pense ele geçirildi. 

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. 

Kaynak: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.