banner388

Samsun'da esnaf kepenk kapatıyor

Samsunhaber.com olarak halkın nabzını tutmaya devam ediyoruz. Çiflik caddesinde işletmeleri olan esnaflara piyasa durumunu sorduk bakın ne cavaplar aldık.

Samsun'da esnaf kepenk kapatıyor

Samsunhaber.com olarak halkın nabzını tutmaya devam ediyoruz. Çiflik caddesinde işletmeleri olan esnaflara piyasa durumunu sorduk bakın ne cavaplar aldık.

23 Şubat 2019 Cumartesi 20:11

Samsun İlkadım Çiftlik caddesinde işletmesi olan esnaflara sorduğumuz "Piyasa durumu nası? " Sorusuna farklı cevaplar aldık, kimi ülke genelinde kıriz olduğunu söylerken kimide Çiflik caddesi trafiğie açılırsa durumun düzeleceğini söylüyor.

20'NİN ÜSTÜNDE DÜKKAN BOŞ 

Samsunhaber.com olarak yaptığımız araştırmalara göre Samsun'un en kalabalık olan Çiftlik caddesinde 20'nin üzerinde boş dükkan var. Esnafların iddasına göre böyle giderse yaza doğru boş dükkan sayısı 50'ye yükselir.

TRAFİK SORUNU ESNAFLARI İKİYE BÖLDÜ 

Aralarında imza toplyan çiftlik caddesi esnafları, caddenin trafi açılmasını istiyorlar, sebebi ise işlerin eskiye göre çok düşük olması. Geri kalan esnaflar ise açılmasını istemiyor. 


 

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ilhan 2019-02-23 22:49:33

Trafige acilirsa nerde serseri var arabasina binip egzos bagirtirip son ses muzik dinler baska bir ise yaramaz..boyle iyi...acilmasin

Avatar
GFB 2019-02-23 21:00:45

zamanında burdaki konuşanların coğu ciftlik caddesi kapansın diye imza atmıştır size hak oluyo şimdi ise suriyelilerin cirit attığı ciftlik caddesinin hali perişan heleki piazzanın acılması ciftlıgı bitirmiştir.

Avatar
Metin 2019-02-23 23:10:44

SAMSUNLULAR gitti ,Çiftlik SURİYE lilere kaldı.Şimdi HAYDAR HAYDAR oynama zamanı

Avatar
55 2019-02-23 23:32:30

Bu millet yine akp oy verirler ve çok iyi yapıyor akp bu millete 31 marta yine oy verirler ,benim umrumda değil isterse batın ne ektiyseniz bugün biçiyorsunuz .

Avatar
Şeref 2019-02-23 23:47:22

Yine akp ye oy verirsiniz.beter olun

Avatar
Mustafa 2019-02-24 00:30:56

BU SAATTEN SONRA TRAFIKTE ACILSA KENDINIZI KANDIRMAYIN.AVM LER OLDUGU SURECE BATMAYA MAHKUMSUNUZ.

Avatar
alicengiz 2019-02-23 21:07:55

saktırın ordan daha düne kadar biyerlerinizi yırttınız trafiğe kapatalım işler artar dediniz şimdide açın diyorsunuz avm ler hertarafta çiftlik değişmezzz sizde hep aynı boş dükkanı gösterip durmayın arkadaş

Avatar
Samsun 2019-02-23 22:25:28

Caddeyi trafiğe açınca müşterimiz gelecek zaden insanlar zor geçişiyle. caddeyi trafiğe acmak esnafın ticaretini yukseldecekmi yoksa trafik Allah billah mi olacak.... Yaprak kibirdamiyor vatantaş karnını doyurmak birde üstünü kapatmaya çalışıyor. Emeklisi esnafı iş işi memuru hepsi aynı durumdalar. Benim bildiğim insan annesine babasına engellisine yakını bakar. Şimdi anneye bakınca, babaya bakınca, engelli çocuğa yakına bakınca DEVLET den bakım parası alıyor vatantaş sadece bu işin hesabını yapınca DEVLET batar. Saydıklarımın içerisinde kişilere ödeme yapılıyor. İyi araşdir üzerlerinde çok büyük mal varlığı olanlar vardır bunları ayıklamak lazım .