banner388

Samsun'da eş zamanlı operasyon: 12 gözaltı

Samsun ve Adana'da eş zamanlı yapılan uyuşturucu operasyonunda 12 kişi gözaltına alındı.

Samsun'da eş zamanlı operasyon: 12 gözaltı

Samsun ve Adana'da eş zamanlı yapılan uyuşturucu operasyonunda 12 kişi gözaltına alındı.

05 Ekim 2017 Perşembe 14:15
Samsun'da eş zamanlı operasyon: 12 gözaltı

Samsun haber - Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Samsun merkezli yapılan uyuşturucu operasyonda Bafra, Çarşamba ve Ayvacık ilçesi ile Adana ilinde toplam 29 adrese eş zamanlı baskın yapıldı.

Operasyon dâhilinde yakalama kararı çıkarılan Samsun merkezde 19, Bafra'da 1, Çarşamba'da 7, Ayvacık'ta 1 ve Adana ilinde 1 olmak üzere toplam 12 kişi gözaltına alındı.

Soruşturma doğrultusunda 8 kilo 114 gram esrar, 26 adet extacy, 0,92 gram bonzai, 294,6 gram kokain, 99,6 gam metamfetamin, 4 adet ruhsatsız tabanca ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Güvenlik güçleri gözaltı sayısının artabileceğini açıkladı.


 

Son Güncelleme: 05.10.2017 18:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ss 2017-10-06 22:17:30

Operasyon haberlerinize bakıyorum de hep az miktarlar yakalaniyor genelde basit torbacilar bulunuyor neden kaynaklar bulunmuyor büyük balık yakalanmıyor torbacinin birini aliyorsunuz yarin biri yerine geçiyor düzen belli polis iyi yapıyor ve daha üzerine gitmeli vatandaşlar da yardımcı olmalı bunlar geleceğimizi köreltiyor bir nesli zehirliyor büyük balıklar rüşvet yedirmiyorsa iki günde yakalanması lazım polise tam destek bu konuda daha fazla yetki lazım