banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da Engelsiz 23 Nisan kutlaması

Samsun'da Ondokuz Mayıs Üniversitesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Engelsiz 23 Nisan kutlaması yapıldı.

banner269

Samsun'da Engelsiz 23 Nisan kutlaması

Samsun'da Ondokuz Mayıs Üniversitesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Engelsiz 23 Nisan kutlaması yapıldı.

26 Nisan 2017 Çarşamba 16:12
Samsun'da Engelsiz 23 Nisan kutlaması

Samsun Haber - OMÜ Vakfı Koleji ile Altınkum Özel Eğitim Okulu öğrencileri OMÜ Yaşam Merkezi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kuran'ın da katıldığı kutlamalarda çocukların gösterileri heyecanla izlendi.


Öğrenci Konseyi Başkanı Muhsin Oğul yaptığı konuşmada "Bundan 97 yıl öncesi, aziz milletimiz için bir dönüm noktası olmuştur. O dönüm noktasının kaderi ise bu milletin çocuklarının omuzlarında yükselecektir. Bu vesileyle bütün aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum" dedi.


Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kuran ise "Bizler bugün en iyi şekilde çocuklarımıza sahip çıkmalıyız ki, yarınlarımız ve geleceğimiz daha emin ellerde olsun. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı devletimize ve milletimize birlik-beraberlik ve esenlik getirmesini temenni ederken engelli engelsiz tüm çocuklarımıza unutamayacakları nice günler diliyorum. Hep birlikte toplumda engellilere yönelik farkındalık ve duyarlılık oluşturulmasına katkıda bulunduğumuza inanıyoruz. Bu özel günü çocuklarımıza armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi şükran ve saygıyla yâd ediyorum" diye konuştu.

OMÜ Vakfı Koleji ile Altınkum Özel Eğitim Okulu öğrencilerinin gösterileri beğeniyle izledinirken Atakan Orkestrası’nın şarkılarıyla gönüllerince eğlenen çocukların okuduğu şiirler ise katılımcılardan yoğun alkış aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.