banner388

Samsun'da engellilerin kermesine kimse gitmedi

Samsun'da Engelliler tarafından düzenlenen kermes ilgi görmedi

Samsun'da engellilerin kermesine kimse gitmedi

Samsun'da Engelliler tarafından düzenlenen kermes ilgi görmedi

22 Mayıs 2017 Pazartesi 16:08
Samsun'da engellilerin kermesine kimse gitmedi

Samsun haber - Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi kermes düzenledi. 10-16 Mayıs tarihleri arasında Engelliler Haftası nedeniyle yapılan kermese Samsunlu vatandaşlar ilgi göstermedi. 10 gün süren kermesten elde edilen gelirler tekerlekli sandalye alınması için kullanılacaktı.

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Samsun Şube Başkanı Hayriye Hakyemezoğlu, yaptığı açıklamada, "Engelliler Haftası'yla birlikte kermes açılışımızı yaptık. Kermesimize çeşitli partilerden destek geldi. Bugün AK Parti'li ve Saadet Parti'li kadın kolları üyeleri kermesimizi ziyaret ederek yardımda bulundu. Kermesin bugün son günü. Buradan elde ettiğimiz tüm gelir tamamen engelliler yararına kullanılacak. Kendi çabalarımızla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Kendi eksiklerimizi bu şekilde organizasyonlar düzenleyerek gidermeye çalışıyoruz. Ancak üzülerek söylemek istiyorum ki Samsun halkı bu konularda çok duyarsız davranıyor. Kermesimize ne yazık ki beklediğimiz bir katılım olmadı. Yine de bir nebze de olsa ihtiyaçlarımızı karşılayacağız" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.