banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da engel yok 

Samsunhaber.com olarak misafir ettiğimiz işitme engelli arkadaşlarımız sportif ve akademik başarılarıyla göz doldurdu. 

banner269

Samsun'da engel yok 

Samsunhaber.com olarak misafir ettiğimiz işitme engelli arkadaşlarımız sportif ve akademik başarılarıyla göz doldurdu. 

27 Aralık 2018 Perşembe 12:10

Samsun Atakum İşitme Engellileri Spor Kulübü başkanı Tugay Kurtgözü, Samsun'da eriştikleri engelli sayısına, yaptıkları başarılı çalışmalar ve hazırladıkları projeleri Samsunhaber.com 'a anlatı. Doğuştan işitme engeli olan Zafer ve İsmail adlı gençler de hayat hikayelerini ve elde etikleri başarı hikayelerini anlattı.

SAMSUN'DA EN BÜYÜĞÜZ

 
Samsun Atakum İşitme Engellileri Spor Kulübü başkanı Tugay Kurtgözü "Bünyemizde bir çok işitme engelli arkadaş yer almakta, Atakum'da yer alan 1200 tane işitme engelli arkadaşımızın bir çoğuna ulaşmış bulunmaktayız. İşitme engellilerin gündelik yaşamda karşılaştıkları bir çok probleme çözüm üretmek, onları sosyal yaşama entegre etmek ve bundan sonraki hayatlarında daha akademik, daha kültürel bir şekilde yaşamaları için çalışıyoruz. Samsun'da faaliyet gösteren 3 tane büyük işitme engelli kuruluşu var, bunların içinde en fazla üyeye sahip olan derneğiz" dedi.

SPORTİF BİRÇOK BAŞARI

İşitme Engellileri Spor Kulübü başkanı Kurtgözü, "Biz kuruluşumuzdan çok kısa bir süre sonra takım halinde Türkiye şampiyonu olduk güreş branşında. Bunun dışında bisiklet branşı yeni bir branş olmasına rağmen onda da şampiyonluk kazandık. Atletizm branşında Türkiye şampiyonluğumuz, Türkiye 3.'lüğümüz var. Sportif anlamda Samsun’un adını her mecrada duyurmak adına çalışıyoruz" diye belirtti.

Haber: Ahmet ALTÜRK

Son Güncelleme: 27.12.2018 12:26
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.