banner388

Samsun'da en çok hangi yatırım ve projeyi görmek istiyorsunuz?

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, "Samsun'da siz vatandaşlarımızı hangi yatırım ve projeyi görmek istiyor?" diye sordu.

Samsun'da en çok hangi yatırım ve projeyi görmek istiyorsunuz?

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, "Samsun'da siz vatandaşlarımızı hangi yatırım ve projeyi görmek istiyor?" diye sordu.

06 Mart 2018 Salı 12:19
Samsun'da en çok hangi yatırım ve projeyi görmek istiyorsunuz?

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Samsun'da siz vatandaşlarımızı hangi yatırım ve projeyi görmek istiyor?" diye tweet atarak vatandaşların önerilerini aldı. Hedef güçlü ekonomi güçlü Samsun güçlü Türkiye hastagıyla atılan tweete kısa sürede yüzlerce cevap geldi.

OTOPARK SORUNU ELE ALINDI

Bazı vatandaşlar yıkılması planlanan Gülsan Sanayi Sitesi'nin tekrar ticaret merkezi haline getirilmesi gerektiğini belirtirken Samsun'daki otopark sorununun çözülmesi gerektiğini ifade edenlerde oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsunlu 2018-03-06 12:36:34

kar yağdığında sokakları tuzlamayan başkana bak sen hele=)

Avatar
KAAN TÜRK 2018-03-06 13:48:46

Belediyenin asli vazifesi istihdam değildir. Özellikle İlkadım' da otopark sorunu çözülsün. Çiftliğin üst sokakları başta olmak üzer

Avatar
MEHMET 2018-03-06 14:37:20

Otopark çok önemli bir sorun. Mecidiye, Çiftlik ve Bulvar civarları çok perişan. İnsanlar mahalle aralarındaki otoparkçıların eline kaldı.

Avatar
Recep Bayramoglu 2018-03-06 13:39:55

1. Hava alani sehir Merkezi HIZLI Tren Projesi
acilen.
2. Sayin Yusuf Ziya Yilmazin Gündeme getirdigi Tüneller cok acilen.
3.Alt yapinin günün ihtiyaclarina cevap verecek sekilde yenilenmesi.
Tsk.ler.

Avatar
Samsun 2018-03-06 13:49:01

Sn. başkanım önemli sorunlardan biri şehir merkezindeki dolmuş ve minibüs hatları bunları ya kaldırmalı yada alternatif nezih çalışanlar ile belediye hat koyması vb. çözümler bu sorun halkımız ve görüntü kirliliği için önemli ikinci sorun Parktek denen firmayı kaldırıp yada o firma gelirlerini markamız Samsunspor'a aktarılması ve halk için otopark alanları oluşturulmalı daha söylencel çok şey var ama siz gereksiz projeler ile desekte devam ediyorsunuz. Samsun yıkılan mit alanına neden saçma sapan bir müze yapılır? oraya yapılan 3 milyon tl lik zarar edip koşu sahası yapıyoruz ve yıkıyoruz bizim cebimizden çıkıyor. Siz daha iyi bilirsiniz ama birazda gerekli projeler ile gündeme gelin..

Avatar
ömer 2018-03-06 16:01:08

Samsunun en büyük sorunu ulaşım ve kaldırım işgalidir.Tramvay kara geçecek diye ulaşımın altını üstüne getirildi.

Avatar
Samsun 2018-03-06 13:33:41

Sayın başkan Samsun’a yapacağınız en büyük hizmet bitişik nizam yapı ruhsatı vermemek ve her daireye otopark zorunluluğu getirmeniz olacaktır. Bu kanunların hiç esnetilmeden uygulanması sonucunda bütün alt ve üst yapı sorunları kendiliğinden çözülecektir.

Avatar
Yakup55 2018-03-06 22:22:51

Milletin ahıyla nasıl can vereceksin sayın Yılmaz? Otopark sorunu, çevre ilçelerin otobüslerinin merkeze girmemesi, halkı hor görmen, gazetecilere bağırıp çağırmak!! O koltuktan elbet ineceksin bir gün halkın içinde nasıl dolanacaksın?