banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da Emniyet Mensuplarına Gözaltı

Samsun'da FETÖ'nün emniyet yapılanmasına yönelik yürütülen operasyonlarda 8 emniyet mensubu gözaltına alındı. 

banner269

Samsun'da Emniyet Mensuplarına Gözaltı

Samsun'da FETÖ'nün emniyet yapılanmasına yönelik yürütülen operasyonlarda 8 emniyet mensubu gözaltına alındı. 

17 Ocak 2017 Salı 13:35
Samsun'da Emniyet Mensuplarına Gözaltı
Samsun Haber- Samsun’da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) emniyet yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda aralarında ihraç edilen polis müdürlerinin de bulunduğu 8 emniyet mensubu gözaltına alındı. 
Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün Samsun emniyet yapılanmasına yönelik operasyon düzenledi.



ByLock Kullandıkları Belirlendi
Samsun merkezli Samsun'un merkez ilçeleri ile Terme ilçesi ve İstanbul'da düzenlenen eş zamanlı operasyonla 670 sayılı KHK ile meslekten ihraç edilmiş olan 2. Sınıf Emniyet Müdürleri K.Y.(49) ve S.Ö.(47), 3. Sınıf Emniyet Müdürleri A.R.G.(45) ve F.İ.S.(44), Komiser Yardımcısı T.İ.(39) ile polis memurları İ.E.(51), A.A.(47) ve A.K.(31) yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan 8 kişi Samsun Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğüne götürüldü. Polis müdürleri K.Y. ve A.G.T. ile komiser yardımcısı T.İ.'nin ByLock kullandıkları ortaya çıktı.


Olayla ilgili İstanbul'da ikamet ettiği öğrenilen 4. Sınıf Emniyet Müdürü S.B.'nin ise yakalanmasına çalışılıyor. Soruşturma devam ediyor.
Son Güncelleme: 17.01.2017 18:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.