banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da Emniyet Amiri ve Başkomiser Adliyede

Samsun'da Gözaltına alınan emniyet amiri ve başkomiser adliyeye çıkartıldılar.

banner269

Samsun'da Emniyet Amiri ve Başkomiser Adliyede

Samsun'da Gözaltına alınan emniyet amiri ve başkomiser adliyeye çıkartıldılar.

03 Ağustos 2016 Çarşamba 13:50
Samsun'da Emniyet Amiri ve Başkomiser Adliyede

Fethullahçı Terör Örgütü - Paralel Devlet Yapılanması soruşturma genelinde 3 gün öncesinde gözaltına alınmış olan Yakakent'in İlçe Emniyet Amiri ve onunla beraber bir başkomiser adliyeye çıkartıldılar.
Ülkemizde 15 Temmuz tarihinde yaşanan darbe girişiminden sonra Samsun’da Fethullahçı Terör Örgütü - Paralel Devlet Yapılanması operasyon genelinde 3 gün önce gözaltına alınan , Yakakent ilçesinin Emniyet Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınmış olan Yakakent'in İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlisi Emniyet Amiri A.T. ve aynı yerde görev yaptıkları Başkomiser E.Ç., İl Emniyeti müdürlüğüne getirildiler.

''ŞİKAYET EDECEĞİM''
Samsun'un İl Emniyet Müdürlüğünde yapılan işlemlerinden sonra şüpheliler Samsun'un Adliyesine çıkartıldılar. Emniyet Müdürlüğünden çıkartılan Yakakent'in İlçe Emniyeti Amiri A.T., dışarıda olan basın mensuplarına, “Ben suçsuzum eğer yayınlarsanız suçsuzluğum ispatlandığında hepinizi şikayet edeceğim. Ona göre kararsizin” dedi.

Son Güncelleme: 03.08.2016 14:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.