banner388

Samsun'da emekçinin kahreden ölümü! 

Samsun'da pres makinesine sıkışan operatör feci şekilde can verdi. 

Samsun'da emekçinin kahreden ölümü! 

Samsun'da pres makinesine sıkışan operatör feci şekilde can verdi. 

05 Haziran 2020 Cuma 11:39
Samsun'da emekçinin kahreden ölümü! 

Samsun'un Atakum ilçesinde bir taş parke tesisinde çalışmakta olan operastör pres makinesi arasına sıkışarak hayatını kaybetti.

Olay, Samsun'un Atakum ilçesi Taflan Camii Mahallesi'nde bulunan bir taş parke tesislerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kilitli taş parke tesisinde çalışan taş parke pres operatörü İlhan Kılıç (43), pres makinesini temizlerken makineye sıkıştı. Ağır yaralanan İlhan Kılıç, 112 acil servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. İlhan Kılıç yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muratcan 2020-06-05 12:03:30

Allah rahmet eylesin mahallemizin eniştesi işi.. ihmaller her yerde önlemler yok kader başka şey sen önlem alda takdiri Allaha bırak. Çocukları var hayat zor. Ihmal ihmal ihmal sonuç bu...

Avatar
Weli 2020-06-05 13:55:30

Turkiyedeki kazaların çoğu ihmal cinayet. Buda öyle inşaatlara bakın trafik desen felaket. Bu ülkede eğitim yetersiz diplomalı cahillerle dolu ortalık. Yazık günah ama insanlar kader deyince durur oldu. Şehitlik sayıyor. Şehitlik o kadar iyi olsa zenginler size bırakmaz. Ekmek parası uğruna gitti bir anadolu cocugü