banner388

Samsun'da eller şehitler için semaya kalktı

Samsun Büyük Cami'de şehitler için Mevlid-i Şerif okutuldu.

Samsun'da eller şehitler için semaya kalktı

Samsun Büyük Cami'de şehitler için Mevlid-i Şerif okutuldu.

02 Mart 2018 Cuma 22:36
Samsun'da eller şehitler için semaya kalktı

Samsun Büyük Cami'de, Büyükşehir Belediyesi tarafından akşam namazı sonrasında şehitler için Mevlid-i Şerif okutuldu.

Mevlitte okunan Kur'an-ı Kerim en son Afrin şehitleri ve tüm şehitlerin ruhuna hediye edildi. Mevlitte ayrıca Afrin'de mücadele eden Mehmetçiklere de dua edildi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz konuşmasında, "Ülkemizin ve milletimizin bekası uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizin ruhu şad olsun. Okuttuğumuz Mevlid-i Şerif'te tüm dualarımız şehitlerimiz için. Allah kabul etsin inşallah" dedi.

Büyük Cami'de düzenlenen programa katılan Samsun Valisi Osman Kaymak ise, "Tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin" ifadelerini kullandı. 

Mevlide ayrıca çok sayıda vatandaş katıldı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
isimsiz 2018-03-03 08:44:40

ayıptır ya insanların ibadetleri de özeldir nasıl böyle resim çekilir yoksa o resmi çeken mi yoksa çektiren mi bil hassa cenaze tamam da cami içinde ayıp ya reklam olsun bak bunlarda camiye gidiyor ha tövbe tövbe