banner388

Samsun'da elektrikte yeni dönem

YEDAŞ, yeni sistem ile hızlı ulaşım için yatırımlar yapıyor. 

Samsun'da elektrikte yeni dönem

YEDAŞ, yeni sistem ile hızlı ulaşım için yatırımlar yapıyor. 

02 Ekim 2018 Salı 03:16
Samsun'da elektrikte yeni dönem

YEDAŞ, mevcut durumu uzaktan ve daha hızlı yönetmek için akıllı şebeke yatırımı yapıyor. SCADA sistemi ile şebekede daha fazla alana uzaktan müdahalede bulunarak daha çok aboneyi daha kısa sürede ulaşmayı hedefleniyor.

YEDAŞ DİJİTALLEŞMEYE ÖNEM VERİYOR

40 bin km2 alanda elektrik dağıtım şebeke alt yapı faaliyetleriyle şebeke varlıkları ve operasyonların uzaktan akıllı şekilde yönetilmesi adına YEDAŞ, hızlı ve müşteri memnuniyeti odaklı yönetim için dijitalleşmeye önem veriyor.

KESİNTİLER HEMEN ÇÖZÜLECEK

Elektrik kesintisi yaşanılan bölge durum düzelene kadar başka şebekeden beslenerek uzun süreli elektrik kesintilerinin önüne geçilmesi hedefleniyor.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ugur1907 2018-10-02 10:47:35

Allahını seven sölesin özelleştirmenin halka ne faydası var..teknoliji umrtumda değil ben bu kıısşn elektrik ve dogalgazı nasıl ödeyeceğimi yetkiller sölesin nasıl

Avatar
Vatanperver 2018-10-02 07:57:56

Devletin vatandaşını Resmen düdüklettiği holding yedaş , 36.00 liralık kullanım bedeline 100.00 lira fatura çıkaran holding yedaş