banner388

Samsun'da ekipler göz açtırmadı

Samsun'da motosikletli Yunus ekipleri asayiş uygulaması gerçekleştirdi.

Samsun'da ekipler göz açtırmadı

Samsun'da motosikletli Yunus ekipleri asayiş uygulaması gerçekleştirdi.

07 Aralık 2017 Perşembe 16:48
Samsun'da ekipler göz açtırmadı

Samsun Haber - Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı motosikletli Yunus ekipleri İlkadım ilçesi Barış Bulvarı üzerinde asayiş uygulaması gerçekleştirdi. 



Samsun’da il genelinde uygulamalarını sürdüren ekipler, şüpheli gördükleri araçları durdurarak, didik didik aradı. Özellikle uyuşturucu konusunda hassas davranan ekipler, şüphelendikleri araçların her bölümünde arama gerçekleştirdi.



Saat 15.00’te başlayan ve yaklaşık 1 saat süren asayiş uygulamasında sürücülerin de sorguları yapıldı. 

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SSZ55 2017-12-07 18:16:01

Bu uygulama her zaman yapılmalı barış bulvari üzerinde park yasağı olmasına rağmen park yapılıyor ilkadim ilçemizin en büyük otopark en azından aksamlari ve haftasonları okul bahçeleri otopark olsun en azından o mahallede oturan insanlar rahat ederler

Avatar
KAAN TÜRK 2017-12-08 10:05:47

Samsun' da başıboş, insanları tedirgin eden tipler sokakta maalesef çok fazla. Bunlara emniyetin göz açtırmaması gerekir.