banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da eğlence mekanına baskın düzenlendi

Samsun'da dün gece bir eğlence mekanına 25 emniyet mensubunun katılımıyla düzenlenen baskında 3 kişi gözaltına alındı.

banner269

Samsun'da eğlence mekanına baskın düzenlendi

Samsun'da dün gece bir eğlence mekanına 25 emniyet mensubunun katılımıyla düzenlenen baskında 3 kişi gözaltına alındı.

11 Ekim 2018 Perşembe 09:43
Samsun'da eğlence mekanına baskın düzenlendi

Samsun'un Atakum ilçesi İncesu Mahallesinde dün gece ihbar üzerine bir eğlence mekanına baskın düzenleyen polis, ruhsatsız tabanca ve pompalı tüfek ele geçirirken, olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü polislerinden oluşan 25 kişilik ekip, ihbar üzerine bir bara baskın düzenledi. 

Söz konusu barda yapılan aramada iş yerinin müdüriyet kısmında bir adet ruhsatsız tabanca, masa altına zulalanmış 1 adet ruhsatsız tabanca ve mekanın müştemilat kısmında zulalanmış 1 adet pompalı tüfek ve çok sayıda mermi ve fişek ile 2 adet amaç dışı bıçak ele geçirildi. 

Olayla ilgili 35 yaşındaki A.H., 31 yaşındaki M.K.K. ve 52 yaşındaki M.O. gözaltına alındı. Aynı yerde ahlak ekipleri konst yapan 4 kadın hakkında yasal işlem yaptı. Bar önündeki 13 araçta arama yapıldı ve 29 kişinin de GBT'si sorgulandı. Tüfekten işlem yapılan bir kişi serbest bırakılırken, ruhsatsız tabancayla ilgili gözaltına alınan A.H. ve Ş.A. ise adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 11.10.2018 11:16
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberAtakumSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şehmuz 2018-10-11 09:56:46

Hiç cemhanesiz eğlence yeri varmı,hepsinde en az 3 silah çıkar.

Avatar
okuyucuuuuuu 2018-10-11 17:13:22

eğlence mekanlarında mekan sahibinin olması gerek adam ne güzel masasında durduruyor adamın namusudur silahı onu oradan almak marifetmidir...