banner388

Samsun'da duyarlı vatandaş gülümsetti

Samsun OMÜ Tıp Fakültesi'nde gülümseten bir olay yaşandı. Hastanenin elektriği ile telefonu şarj eden ve tuvalette bir demirin kırılmasına neden olan şahıs hakka girdiğini düşünerek dilek ve öneri kutusunda bir not ve para bıraktı.

Samsun'da duyarlı vatandaş gülümsetti

Samsun OMÜ Tıp Fakültesi'nde gülümseten bir olay yaşandı. Hastanenin elektriği ile telefonu şarj eden ve tuvalette bir demirin kırılmasına neden olan şahıs hakka girdiğini düşünerek dilek ve öneri kutusunda bir not ve para bıraktı.

17 Haziran 2020 Çarşamba 15:29
Samsun'da duyarlı vatandaş gülümsetti

Vezirköprülü bir vatandaş Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinin tuvaletinde bulunan bir demiri kırması ve telefonunu hastane elektriği ile şarj etmesi üzerine hastanenin dilek ve öneri kutusuna bir miktar para bıraktı. Vatandaşın bıraktığı not karşısında duygulan Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, "Hastanemiz 'dilek ve öneri kutusundan' Vezirköprülü bir vatandaşımız bir zararı ve kullandığı elektrik nedeniyle 'hakka girdim' diyerek para bırakmış. Ülkemin güzel insanları, sizlerin simgeleri geleceğimizin teminatıdır. Sağlıklı ve çok yaşayın, sayınız hep çoğalsın inşallah" dedi.

Vezirköprülü vatandaşın bıraktığı notta ise şu ifadeler yer aldı:

"Değerli Ondokuz Mayıs Üniversitesi yöneticileri, hocaları, doktorları ve çalışanları Allah sizden razı olsun. Çocuk hastanesi genel polikliniğinin bulunduğu koridorda erkek tuvaletinin kapısında ikili askının demiri kopmuştu. Diğerini de ben kopardım. Hakka girmiş oldum. Bunun bedelini buraya bırakıyorum. Ayrıca hastanede telefon şarj ederek elektriğini de kullanmış oldum. Umarım bu küçük meblağ benim üzerimdeki hakkı karşılamaya yeter. Hastanenizden Allah razı olsun. Vezirköprülü bir hasta yakını."

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun HaberHastane
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan 2020-06-17 16:15:50

Allah senden razı olsun duyarlı yurdum insanı..

Avatar
VEZİRKÖPRÜLÜ 2020-06-18 11:05:31

MEMLEKETİMİN BU İSİMSİZ KAHRAMANI TAM BİR VEZİRKÖPRÜLÜ OLDUĞUNU VEZİRKÖPRÜ TERBİYESİ KÜLTÜRÜ VE İNANCIYLA ORTAYA KOYDUĞU İÇİN KENDİSİNİ TEBRİK EDİYORUM. VEZİRKÖPRÜ İNSANI DEVLETİNE SADIK MİLLETİNE ELİNDEN GELDİGİ KADAR YARDIMCI OLAN HAKKA HUKUKA RİAYET EDEN. ARADA SIRADA BİR KAÇ KÖTÜ ÖRNEK ÇIKSADA GENELİ BAHSE KONUYAZIYA KONU OLAN HEMŞERİMİZ GİBİ SAF TEMİZ ALLAH KORKULU İNANÇLI CEFAKAR İNSANLARIN YAŞADIĞI SAMSUNUN EN GÜZİDE YERLEŞİM YERLERİNDEN BİRİSİDİR.  HASTANESİ YAPILMASADA YOLLARI YAPIYMASADA SULARI AKMASADA YADA SAĞLIKLI SUYA KAVUŞAMASADA VERİLEN SÖZLER TUTULMASADA DEVLETİNE OLAN SADAKATINI YİTİRMEDEN MİLLETİNE OLAN SAYGISINDAN VERİLEN SÖZLERİ TUTMAYANLARI ALLAHA HAVALE EDEN ALLAH EN İYİSİNİ BİLDİĞİ İNANCINI TAŞIYAN İNSANLARIN YAŞADIĞI ŞİRİN BİR İLÇEDİR. DAHA ÖNCEDE BİR VEZİRKÖPRÜLÜ VATANDAŞIMIZIN ŞEHİD OLAN OĞLUNUN KALAN ASKERLİK HİZMETİNİ KENDİSİNİN YAPMAK İSTEMESİNİ YETKİLİLERE BEYAN ETTİĞİNE ŞAHİN OLMUŞ VE BİR VEZİRKÖPRÜLÜ OLARAK İŞTE BENİM MEMLEKETİMİN İNSANI BU DEDİRTMİŞTİ KENDİSİNİ TANIMIYORUM AMA SELAMLARIMI HÜRLETLERİMİ SUNUYORUM ELLERİNDEN  ÖPÜYORUM. YAZIYA KONU OLAN VATANDAŞIMIZI DA  KUTLUYORUM. BU VESİLEYLE SADACE SAMSUNA , SADECE TÜRKİYEYE VE SADECE ALLAHTAN KORKANLARA DEĞİL TÜM DÜNYAYA İNSANLIK DERSİ VERDİĞİ İÇİN VEZİRKÖPRÜLÜ OLMAKLA GURUR DUYDUM ONUR DUYDUM YOKLUKLAR İÇİNDE YAŞARKEN HAKTAN KORKMAK VE TÜYÜBİTMEMİŞ YETİM HAKINI DÜŞÜNMEK ANCAK BİR KÖPRÜLÜ MEHMETPAŞANIN TORUNU NA YAKIŞIRDI. SAYIN VEZİRKÖPRÜLÜ YÖNETİCİLER SİZ İSTERSİNİZ BU VATANDAŞIMIZI BULURSUNUZ BULUN VE BU KAHRAMANI TÜM DÜNYA TANISIN HER ZAMAN KÖTÜLER ÖRNEK OLMASIN SELAMLAR HASTASINA ALLAH ŞİFALAR VERSİN HABERİN BAŞLIĞI GÜLÜMSEDİ DEĞİL ALLAHTAN HAKTAN KORKAN VEZİRKÖPRÜLÜ BEDELİNİ ZARFA BIRAKTI OLABİLİRDİ İYİ ÇALIŞMALAR

Avatar
hüseyin 2020-06-18 13:33:54

10 lira hela parasıydı işin zor

Avatar
Ercan 2020-06-18 14:00:42

Vatandaşımızı tebrik ediyorum doğrusunu müslümana yakışanı yapmiş.OMÜ hakkını yedi milleti ve tedavi etme yerine hasta etti insanların vebalini kim çekecekmiş
Hastane bunuda açıklasın

Avatar
Mehmet 2020-06-19 09:43:51

Bu durum miletvekilerimize beldiye başkanlarina kamu kurmlarinda calisan tüm insanlarimiza örnek olsun inşAllah.milli servet sahsin degildir tüm miletindir onu koryup kolmak ve gelcek nesilere aktrmak görvimizdir.beldiyeler beldiye başkanlarinin siyasi yükselme yeri degil .yandaşa peskeş cekme yeri olmammlı. kısaca vezirköprlü kardeşimiz olmasi gerkeni yapmiş yüregine saglık kardeşim.bu harketin ve bu kardesimzin haber porgrmlarinda gösterilmesi ve milletmize anltilması gerkli.bu haber tv de yayinlanan bircok dedikodu haberinden cokkk önmli ve saygındir.