banner388

Samsun'da dükkan kül oldu! 1 ağır yaralı

Samsun'da bir dükkanda yangın çıktı. Yangın sonucu dükkan küle dönerken olayda 1 itfaiye eri zehirlendi, 1 kişi ise ağır yaralandı. 

Samsun'da dükkan kül oldu! 1 ağır yaralı

Samsun'da bir dükkanda yangın çıktı. Yangın sonucu dükkan küle dönerken olayda 1 itfaiye eri zehirlendi, 1 kişi ise ağır yaralandı. 

04 Temmuz 2019 Perşembe 15:16
Samsun'da dükkan kül oldu! 1 ağır yaralı

Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan bir dükkanda çıkan yangında dükkan küle dönerken olayda 1 itfaiye eri zehirlendi, 1 kişi ağır yaralandı. 

Bağdat Caddesi'nde bulunan bir dükkanda 13.40 sularında meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre elektrik kontağından yangın çıktı. Yangının çıktığını fark eden dükkan sahibi Abdullah Kaya yangına müdahale ettiği sırada ağır şekilde yaralandı. Olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına alırken 1 itfaiye eri ise dumandan zehirlendi.

Haber: Tahir Ömer ÇOKLUK 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rrr 2019-07-04 19:29:43

Dukkan kul oldu yorum doğru değil. Dükkan bodrum,zemin ve asma kattan oluşmaktarır. Yanan kısım zemin katın neredeyse 3 de bir diri içerisindeki yoğun mal istifinin varligi düşünüldüğünde başarılı bir müdahale olmuştur.

Avatar
eğitim 2019-07-05 10:19:50

samsun itfaiyeden eğitimci geldi vakti zamanında. yok özel nefes alma taktiği vs bizi yoğun duman altında yok 12 dk hayaat tutyormuş. arkadaş 1.5 saatten önce alt kata inemediler adamı almak için. biz dışardaki dağılan havadan bile etkilenirken içeride dakikalar boyunca hayatta kalmaya çalışmak imkansızdı. sonra dediler binanın pasaja açılan arka kapısı varmış. o kapı neden denemedi. yada illa bir yere kapıdanmı girmek gerek. pasaj içindeki bodrumun duvarı kırılıp içeri girilemezmiydi. anlıyorumki itfayenin önclikli işi yangını söndürdü dedirtmek. icerden birileri sağ çıkarsada o da içerdekinin bahtına..