banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da düğün yapacaklara o şart getirildi!

 Samsun Valiliği açıkladı... Samsun'da düğün yapacaklar o şartı yerine getirmeli!

banner269

Samsun'da düğün yapacaklara o şart getirildi!

 Samsun Valiliği açıkladı... Samsun'da düğün yapacaklar o şartı yerine getirmeli!

15 Ağustos 2020 Cumartesi 21:05
Samsun'da düğün yapacaklara o şart getirildi!

1 HAFTA ÖNCEDEN BAŞVURU YAPILACAK

Samsun Valiliği İl Umumi Hıfzısıhha Kurulu tarafından korona virüsü önlemleri kapsamında ek tedbirler açıklanarak düğünler için bir hafta önceden kolluk kuvvetlerine başvuru yapma zorunluluğu getirildi.

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu'nun düğünlerde alınacak ek tedbirlere ilişkin 14 Ağustos tarihli ve 106 sayılı kararı doğrultusunda ilde gerçekleştirilecek tüm düğün törenleri için, düğün tarihinden bir hafta önce düğünün gerçekleştirileceği bölgenin kolluk kuvvetlerine başvuru yapılacak. Yapılacak düğün törenleri için başvuruda bulunan düğün sahiplerine, ilgili kolluk kuvvetleri tarafından gerekli taahhütname ( fiziksel mesafe, maske kullanımı, hijyen kurallarına uyma ve silah atılmaması vb. ) tebliğ edilerek tebellüğ belgesi kontrole gelen görevlilere gösterilmek üzere düğün sahibine verilecek.

KARARLARA UYMAYANLARA CEZA


Alınan kararlara uymayan vatandaşlara Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 282’nci maddesi gereğince idari para cezası verilmesi başta olmak üzere aykırılığın durumuna göre Kanun’un ilgili maddeleri gereğince işlem yapılabilecek. Konusu suç teşkil eden davranışlara ilişkin Türk Ceza Kanunu’nun 195’inci maddesi kapsamında gerekli adli işlemler başlatılabilecek.

Anahtar Kelimeler:
DüğünSamsunValilik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Seren 2020-08-16 08:51:56

İlk önce toplu taşıma araçlarına düzen getirilmeli

Avatar
Ergin 2020-08-17 14:52:56

Otbüsler tıkabasa düğünler obiçim içiçe oyun oyna pisti boş bırakmayalım ama içi
İçeri girerken sosyal mesafayi koruyalım anonsu bu ne lahana bu ne perhiz herşey göstermelik

Avatar
Didis55 2020-08-18 15:21:50

Dalga geçer gibi yaşamın sonucu maskesiz eldivensiz gıda satışları ekmek fırını lokanta bakkal manav kasap şikayet ettim merciler ne yapalım baş edemiyoruz derse kim baş edecek . Zabıtayı polisi aradım şikayette ettim hiç bir yaptırım gelmedi sonuç ortada yoğun bakımda yer yoksa kimse görevini yapmadığından

Avatar
Meltem 2020-08-18 23:51:58

Capkin erkeklere gelsin bu virus gezdikleri botokslu maymunlarla birlikte

Avatar
Samsun sevdalısı 2020-08-20 10:10:10

Samsun’da toplu taşıma araçları dolmuş, minibüs, taksi, halk otobüsü vb taşıtlar ivedilikle kontrol edilmelidir taşıma sayısı kontrol altına alınmalıdır maskara kontrolü de gördüğüm kadarıyla kontrol edilmiyor

Avatar
aysel akyüz 2020-08-21 08:41:00

sağlığın şartı olmaz iptal edilmeli mümkün mertebe insanların toplu olabileceği ortamlar saglanmamali