banner388

Samsun'da Dolmuş Şoförü Dehşet Saçtı

Samsun'da bir dolmuş şoförü, yanından geçen yayaya ayna kısmından çarptı. Sonrası ise dehşet!

Samsun'da Dolmuş Şoförü Dehşet Saçtı

Samsun'da bir dolmuş şoförü, yanından geçen yayaya ayna kısmından çarptı. Sonrası ise dehşet!

15 Aralık 2016 Perşembe 16:40
Samsun'da Dolmuş Şoförü Dehşet Saçtı

Samsun'da dolmuş şoförü çarptığı yayayı bıçakladı. Samsun'un İlkadım ilçesi Reşadiye Mahallesi Osmaniye Caddesinde yaşanan olayda, iddialara göre  50 yaşındaki A.Ç. adlı vatandaş yaya olarak yürürken yanından geçen dolmuş ayna kısmından ona çarptı. Bunun üzerine araçtan inen dolmuş şoförü, kırılan aynasının parasını çarptığı yayadan istedi.

A.Ç., dolmuşun kendisine çarptığını ileri sürüp, aynanın parasını vermeyi reddedince öfkelenen dolmuş şoförü bıçakla A.Ç.'ye saldırıldı. Sırtından, sol omzundan, elinden ve başının arka kısmından bıçaklanarak yaralanan A.Ç., 112 Acil Servis ekipleri tarafından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor. 

Son Güncelleme: 17.12.2016 15:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Anonim 2016-12-16 08:06:55

Dolmuş şoförlerinin nasıl araç kullandıkları bütün Samsunluların malumu. Bir de bu olay. Bunlara karşı önlem alınmayacak mı? Belediye ve polis bunları görmüyor mu?

Avatar
Ahey 2016-12-22 20:17:02

Welcome to samsun city

Avatar
Samsunlu Pala 2016-12-22 22:05:37

Psikopatların büyük kısmı dolmuş şoförlügü yapıyor. Psikopatların meslek sahibi olup eğitilmeleri gerekir. Ama bu dar kalabalık yollarda şoför olarak değil.il trafik komisyonu buna çözüm bulmalı