banner388

Samsun'da dolar bozdurana tarihi para hediye

Samsun'da emekli öğretmen İslam Acar, bin dolar bozdurana tarihi para hediye ediyor.

Samsun'da dolar bozdurana tarihi para hediye

Samsun'da emekli öğretmen İslam Acar, bin dolar bozdurana tarihi para hediye ediyor.

28 Ağustos 2018 Salı 15:21
Samsun'da dolar bozdurana tarihi para hediye

Samsun haber - Amerika’nın Türkiye’ye uyguladığı ambargoyu protesto eden 69 yaşındaki emekli öğretmen İslam Acar, bin dolar bozdurup fişini getirene eski ve tarihi para hediye ediyor.

Samsun'da yaşayan Acar, dolar bozdurana 15 demir parayı ve 5 kağıt parayı hediye ettiğini açıkladı.

İslam Acar yaptığı açıklamada “ABD’nin Türkiye’ye uyguladığı ekonomik ambargodan dolayı ABD dolarlarının tamamen devletimizin eline geçmesi için vatandaşlarımızda bilinç oluşturmak adına bir kampanya başlattım. Bin dolar bozdurana kendimdeki eski ve tarihi paralardan kendi seçtikleri 15 demir para ve 5 tane de kağıt para alabilecekler. Amacımız, Türk ekonomisine katkıda bulunarak bilinç oluşturabilmek. Devletten ve milletten herhangi bir kazanç beklentim yok. Allah’a şükür emekliyim ve geçimimi sağlayabiliyorum. Amerika’nın bize karşı yaptığı ekonomik savaştan rahatsız olduğum için bütün para koleksiyonun gitse dahi razıyım. Yeter ki vatandaşlar dolarlarını bozdurup Türk parasını değerlendirsinler” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sasa 2018-08-29 00:35:43

Sen onu işadamlarına sole amcası boş işlerle urasmayin

Avatar
Vatandaş 2018-08-29 09:56:04

İş adamı senin eski paranı ne yapsın dayıcım senin ki biraz show 'a dönüşmüş iş olsun torba dolsun, laf olsun boş konuşulsun.

Avatar
Gökhan 2018-08-29 12:45:40

Artık şu gerçeği görün kimse parasız bir lokma ekmek vermiyor para olmadığı için tuvalete bile giremiyorsun kapitalist sistemde bunlar iş yapmaz para baronlarına daha çok para kazandırmayın..