banner388

Samsun'da dolandırıcılar günlük evde yakalandı

Samsun'da kendilerini polis gibi tanıtan telefon dolandırıcıları günlük evde yakalandı.

Samsun'da dolandırıcılar günlük evde yakalandı

Samsun'da kendilerini polis gibi tanıtan telefon dolandırıcıları günlük evde yakalandı.

05 Aralık 2017 Salı 13:09
Samsun'da dolandırıcılar günlük evde yakalandı

Samsun haber - Samsun Canik ilçesi Belediyeevleri Mahallesi Terakki Sokak'ta  38 yaşındaki ev kadını H.G.'yi cep telefonundan arayan bir kişi "FETÖ üyeleri sizin kimliğinizi kullanıp altın dolandırıcılığına karıştı. Soruşturma için kapınıza göndereceğimiz polis arkadaşlarımıza evdeki para ve ziynet eşyalarınızı verin. Biz daha sonra size geri vereceğiz" dedi

H.G. eve gelen ve kendilerini polis olarak tanıtan İ.K. ile M.A.'ya 3 bin lira, 13 gram ağırlığında 1 altın bilezik, 1 altın alyans ve 1 çeyrek altının bulunduğu çantayı verdi. Çantayı alan zanlılar olay yerinden ayrıldı.

Parası ve değerli eşyaları getirilmeyen H.G. polisi aradı. Polis ekipleri yaptığı inceleme sonucunda zanlıların kimliklerini tespit etti. Polis ekipleri zanlıların Atakum ilçesinde günlük kiraladıkları evde yakaladı. Üzerlerinde 850 TL bulunan zanlılar emniyetteki sorgularının ardından Samsun Adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren İ.K. ve M.A. akşam saatlerinde tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi.

Son Güncelleme: 05.12.2017 17:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.