banner388

Samsun'da doktoru darp eden şahıslar adliyede

Samsun'da özel bir hastanede yaşanan şiddet olayı ile ilgili olarak gözaltına alınan şahıslar adliyeye sevk edildi.

Samsun'da doktoru darp eden şahıslar adliyede

Samsun'da özel bir hastanede yaşanan şiddet olayı ile ilgili olarak gözaltına alınan şahıslar adliyeye sevk edildi.

18 Haziran 2018 Pazartesi 12:38
Samsun'da doktoru darp eden şahıslar adliyede

Samsun Haber-Samsun'da Ramazan Bayramı'nın birinci günü Atakum'da özel bir hastanede yaşanan doktor ve güvenlik görevlisine darp olayı ile ilgili gözaltına alınan şahıslar adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Güzelyalı Mahallesi'ndeki bir barda çıkan kavga sırasında olaya müdahale eden polis, biber gazı sıkarak tarafları ayırdı. Kavgaya karıştıkları ileri sürülen ve gazdan etkilenen şahıslar gittikleri özel hastanede taşkınlık yaptı. G.S. adlı şahıs hastanede yanlarına gelen acil serviste görevli doktor A.N.'nin yüzüne tekme attı ve daha sonra doktor ile güvenlik görevlisi T.Y.'ye saldırdı. 

Doktora ve güvenlik görevlisine saldırı anı ise hastanenin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Saldırganlar olaydan sonra otomobil ile kaçtı. Doktor ile güvenlik görevlisine saldırdığı tespit edilen G.S. daha daha sonra avukatı ile birlikte Denizevleri Polis Merkezine giderek teslim oldu. Diğer şahıslar da yakalandı. İfadeleri alınan şahıslar savcının talimatı doğrultusunda serbest bırakıldı.

Gözaltına alınan şahıslardan B.S.'nin başka bir suçtan arandığı için tutuklandığı öğrenildi. Ancak olayın büyük yankı uyandırması üzerine savcı, saldırganlar hakkında yeniden gözaltı kararı verdi. Olayla ilgili G.S. ve Y.S. ile arkadaşları S.S.K. yeniden gözaltına alındı. Y.S. savcının talimatı doğrultusunda serbest bırakılırken, Denizevleri Polis Merkezinde adli işlemleri tamamlanan G.S. ve S.S.K. doktor ve güvenlik görevlisini darptan Samsun Adliyesine sevk edildi.  Tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen G.S. ve S.S.K., nöbetçi mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumuna gönderildiler.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 18.06.2018 22:16
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adalet??? 2018-06-18 13:51:14

Bu şahıslar zaten olay günü göz altına alınıp savcılığa gönderilmişti. Savcılıktan salınmıştı. Şimdi ulusal basına çıkınca tekrar gözaltına alınıyorlar. İlk baştan salınmayıp tutuklanması gerekmez miydi???

Misafir Avatar
emin karagüzel 2018-06-18 18:22:02 @adalet???

dr beye yapılan çok yanlış, kaba kuvvet gerektirecek bir şey yapmadığına inanıyorum, doktorlarımızın geneli hakkaniyetli, doktora hemşireye sağlıkcıya v.b. şiddet uygulayanlara karşı ceza artırımı olmalı.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Ufuk 2018-06-18 14:18:18

O savcılar böyle serserilere ceza veremez anca masum halka yaparlar bunu

Avatar
ali ihsan 2018-06-18 13:15:22

Emniyet teşkilatı baş tacıdır. Peki Bekçilerin görevi suçluların sevk işlemini yapmak mıdır? Bekçiler zamanla Emniyetin idari işeri için kullanılmazsa şaşırmam. (şöför,temizlik,çay ocağı vb..)

Avatar
Alp 2018-06-18 15:47:33

Türkiyede adalet kesinlikle kalmadığı bu haberle doğrulanmıştır.bunu yapan kişilerin samsunda bilindik iş adamın oğlu olduğu söyleniyor bundan dolayı savcı serbest bırakmıştır

Avatar
Salih pınar 2018-06-18 16:36:22

Bunlara en az 5 yıl ağır hapis cezası verilmesi gerekli

Avatar
Ahmet 2018-06-19 00:00:49

Soyadlarından anlarsınız neden ilk seferinde serbest bırakıldıklarını.ulusal basına çıkında nedense tutuklanıyorlar ve bu kişiler geçen sene polisi yaralıyor atakumda nasıl bir iştir bu?

Avatar
SAMSUN 2018-06-19 07:11:56

BUNLARI SALAN MAHKEMEYE YAZIKLAR OLSUN.. KAÇ DOKTOR ÖLMESİ GEREKLİ.. SOKAKLAR BÖYLE İNSANLAR DOLU... ADALETİ MİLLET SAĞLARSA SONUÇ İYİ OLMAZ... POLİSİN ELİNDEN YETKİYİ ALIRSANIZ. BÖYLE OLUR.. CEZALAR BU ÜLKE YETERSİZ. CEZA İNDİRİMİ. ŞARTLI SALI VERME KALKMALI.. ADAMLAR YAPACAKLARI YAPIYORLAR..