banner388

Samsun'da doktora FETÖ'den ev hapsi

Samsun'da FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan 5 kişi adliyeye sevk edildi.

Samsun'da doktora FETÖ'den ev hapsi

Samsun'da FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan 5 kişi adliyeye sevk edildi.

28 Mart 2018 Çarşamba 14:19
Samsun'da doktora FETÖ'den ev hapsi

Samsun merkezli düzenlenen FETÖ operasyonunda gözaltına alınan 1'i doktor 5 kişi adliyeye sevk edildi. Gözaltıan alınan doktora ev hapis uygulanırken, 1 kişi ise tutuklandı.
 
Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ soruşturması kapsamında Samsun merkezli Salıpazarı ilçesi, Kırıkkale ve Ordu'nun Ünye ilçesinde geçtiğimiz Cuma günü eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda gözaltına alınan 7 şüpheliden 2'si dün sevk edildikleri mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
 
Sorguları sona eren ve meslekten ihraç edilen doktor Büşra H., Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden ihraç edilen mühendis Vehbi D., FETÖ okullarında çalışan öğretmen Şükrü E. ve yine örgütün okullarında çalışan Turgay N. ile Yaşar K. bugün Samsun Adliyesine çıkarıldı. Büşra H., Vehbi D. ve Turgay N. tutuklanmaları talebiyle, Yaşar K. ve Şükrü E. ise adli kontrol şartıyla savcı tarafından nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

DOKTORA EV HAPSİ

Nöbetçi mahkeme doktor Büşra H.'ye ev hapsi uygulanarak elektronik kelepçe takılmasına, Turgay N.'nin ise tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderilmesine karar verdi. Şükrü E., Yaşar K. ve Vehbi D. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İHA 

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunFetö
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.