banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da doktor ve ebe darp edildi

Samsun'da muayene olmak isteyen bir kadın, sağlık merkezindeki kadın doktoru ve ebeyi darp ederek yaraladı.

banner269

Samsun'da doktor ve ebe darp edildi

Samsun'da muayene olmak isteyen bir kadın, sağlık merkezindeki kadın doktoru ve ebeyi darp ederek yaraladı.

14 Aralık 2018 Cuma 13:50
Samsun'da doktor ve ebe darp edildi

Samsun'un İlkadım ilçesi Hastanebaşı Aile Sağlığı Merkezinde muayene olmak isteyen bir kadın, sağlık merkezindeki kadın doktoru ve ebeyi darp ederek yaraladı. 

Edinilen bilgiye göre, sağlık merkezinde muayene sırası bekleyen S.K. adlı bir kadın, kendisine sıra gelince kadın doktor F.T. ve ebe H.Ş.'nin odasına girdi. Bir süre sonra henüz bilinmeyen bir nedenle S.K. ve F.T. arasında tartışma çıktı. S.K., Dr. F.T.'yi darp etti. Bu sırada tartışmayı ayırmak isteyen ebe H.Ş. de tartışmadan nasibini alarak darp edildi. 

Doktorların beyaz kod vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülen her iki kadın sağlık çalışanının durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Darp olayı nedeniyle sağlık çalışanları S.K.’den şikayetçi oldu. S.K. isimli kadın ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2018-12-14 21:58:13

lütfen sağlık merkezlerinde ,hastalar güvenlik görevlisi olsun..hele hastaneler polis sayısı artırılsın.. polis mi yok kardeşim.. özel güvenlik elemanları polis le beraber hareket etsin

Misafir Avatar
ali can 2018-12-15 10:04:19 @vatandaş

neyini artırıcaksın be neyini ???? kim bilir ne dediler kadınada hakettiler

Beğenmedim! (4)
Avatar
akpsever 2018-12-15 11:06:22

Müthiş sağlık politikalarının sonucudur.Umarım bu sistemi yaratanlar doktor doktor diyerek can verir.

Avatar
Vatandaş 2018-12-15 11:16:36

Samsun hastanebaşı İstanbul Bağlarbaşı

Avatar
adem 2018-12-15 13:13:18

Bir kavga olayı varsa karşılıklı bakmak gerekir. Bazen doktor mu hasta, hasta mı doktor belli olmaz...Bu gibi olayların yeri de yurdu da olmaz. Hastane mahallesi Samsun'un göbeğinde (merkezinde) olan bir mahalledir. Gecekondu olmasındaki suç bu zamana kadar gelen siyasetçilerdedir. Yoksa bu mahalleden ne profesörler ne doktorlar ne avukatlar ...Hatta aday adayları çıktı.

Avatar
Kişini çocugu 2019-04-01 19:07:26

Orada ebe olan annem