banner388

Samsun'da Doğayı Sevenler Doğayı Kirletiyor

Samsun’un Doğayı Koruma Derneğinin Başkanı Mustafa Eyüpoğlu, doğayı sevdiklerini söyleyen bazı vatandaşların doğayı en çok kirleten kişiler olduğunu söyledi. 

Samsun'da Doğayı Sevenler Doğayı Kirletiyor

Samsun’un Doğayı Koruma Derneğinin Başkanı Mustafa Eyüpoğlu, doğayı sevdiklerini söyleyen bazı vatandaşların doğayı en çok kirleten kişiler olduğunu söyledi. 

22 Eylül 2016 Perşembe 13:17
Samsun'da Doğayı Sevenler Doğayı Kirletiyor

Samsun’un Doğalı Koruma Derneği ve yönetim kurulunun üyeleri Atakum Grand Amisos Hotel’de basın mensupları ile kahvaltıda toplandılar.Kahvaltının sonrasında konuşma yapan Dernek Başkanı Mustafa Eyüpoğlu, “Doğa ve korumayla ilgili olarak çok büyük sıkıntılarımızın olduğunu biliyoruz. Konuşanlara bakıldığında mangalda kül bırakmazlar ancak çıkar ve menfaatleri için de susanları da görmekteyiz. Doğa basite alınacak olan bir yaşam alanı değildir. Bizler maalesef ki doğayı koruyoruz. İnsanların bütün bencil davranışlarında korumaktayız. Samsun’a bakıldığında her şeyin dört dörtlük olduğunu söylememiz mümkün değil ama malesef ki doğayı sevmiş olduklarını söyleyenler de doğaya en çok zarar verip kirleten kişiler oluyorlar. Doğadan şikayet etmiş olanların bütün hepsi bahçeli evlerde oturuyorlar. Herkes rahat yerlerde yaşam sürmeyi istiyor. Ama rahat yerlerle yaşayabilmek için para kazanma amaçlı birinin rahatını bozduğumuz zaman ister istemez sizlerde etkileniyorsunuz. Bizler dernek olarak kavga yanlısı değiliz. Biz her zaman çözümden yanayız” dedi.



Derneklerini en kısa zaman içerisinde açacaklarını söyleyen Başkan Mustafa Eyüpoğlu, “Derneğimizi Çevre ve Şehircilik Bakanımıza yaptırıyoruz. Bu konu için bize destek vermiş olan AK Parti’nin Genel Başkan Yardımcısı ile Samsun’un Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti’nin Samsun Milletvekili Fuat Köktaş’a, yönetim kurulunun üyesi Halil Yüceloğlu’na teşekkür ediyoruz. Niyetimiz bağcıyı dövmek değil üzüm yemek. Bazı konularda sessiz kalmak gerekiyor. Samsun’da kamu statüsünde bulunan 5 dernekten bir tanesiyiz. Bu bağlamda ne gerekse elimizden geleni yapmaya hazırız. Derneğimizde toplam 247 üyemiz bulunmaktadır” diye konuştu.
Toplantıya Karadeniz’in Doğayı Koruma Federasyonu Başkanı Taner Yılmaz ile Samsun’un Doğayı Koruma Derneği Yönetim Kurulunun Üyeleri de katılım sağladı.
 

Son Güncelleme: 22.09.2016 13:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.