banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da dilenci operasyonu! 20 gözaltı

Samsun'da küçük çocukları zorla dilendiren yabancı uyruklu şahıslara operasyon düzenlendi. Operasyon sonucunda 13'ü çocuk toplam 20 yabancı uyruklu dilenci gözaltına alındı.

banner269

Samsun'da dilenci operasyonu! 20 gözaltı

Samsun'da küçük çocukları zorla dilendiren yabancı uyruklu şahıslara operasyon düzenlendi. Operasyon sonucunda 13'ü çocuk toplam 20 yabancı uyruklu dilenci gözaltına alındı.

03 Ocak 2019 Perşembe 18:55
Samsun'da dilenci operasyonu! 20 gözaltı

Samsun Haber-Samsun'da küçük çocukları dilendirenlere yönelik yapılan operasyon sonucunda 13'ü çocuk toplam 20 yabancı uyruklu dilenci gözaltına alındı.

Samsun'un İlkadım ilçesinde Samsun Büyükşehir Zabıta Daire Başkanlığının organizesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube, İl Göç İdaresi Müdürlüğü ve İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yabancı uyruklu dilencilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon sonucunda 13'ü çocuk 20 yabancı uyruklu dilenci gözaltına alındı. Dilenciler, idari işlem yapılmak üzere Büyükşehir Zabıta Daire Başkanlığına ait dilenci toplama merkezine götürüldü.

DİLENCİLERE PARA CEZASI

Tespit edilen dilencilere 153 lira idari para cezası uygulanırken üzerinde kimlikleri olmayan dilenciler ise kimlik tespiti ve gerekli işlemlerin yapılması için İl Göç İdaresine teslim edildi. 
Yabancı uyruklu dilencilerin bebeklerle dilenerek vatandaşların duygularını istismar etmeleri dikkat çekti. 

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunDilenci
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Boş iş 2019-01-03 20:14:32

153 lirayı o kucaklarında 3 günlük bebenin üzerinden 1 saatte topluyorlar. Boşuna zaman kaybetmişsiniz. O çocuklar hergün farklı bu soğuk kış gününe nasıl dayansın iki günlük bebeler. Elinizi vicdanınıza koyun alın çocukları elinden dilenen dinlensin ama bu işe çocuk bulaştıran hapis cezası alsın vicdanımız sizlıyor iki günlük bebekler ilaçla uyutuluyor ağlasın diye cimcikleniyor neler gördük daha neler göreceğiz. Çocukları suçlarına alet edemesinler para uğruna çalıp bilmem ne yapıp ölünce bir avuç toprağa gömmesinler.

Avatar
Gözlemci 2019-01-03 21:04:24

Birileride Adalet parkının olduğu kavşakta 10 çocuğu her gün mendil satma bahanesiyle dilendiren Afgan babaya bir operasyon yapsa nasıl olur acaba? O kavşaktan bu şehrin mülki amirleri emniet güçlerivzabıta müdürleri gözlerini kapatarak mı geçiyorlar

Avatar
Kaan 2019-01-04 01:56:51

Meydanın üstündeki öğretmenler evinin oradan işim gereği hergün geçiyorum oradaki arsız dilenci kadınlar sanki borçlarını istiyorlar yok dediğimizde dalga geçiyorlar bir gün elimden kaza çıkacak bıktık artık bunlar temizlenmediği sürece oy falan yok hiçbir partiye

Avatar
VATANDAŞ 2019-01-04 10:13:50

alın çocukları bakım evlerine anne babayıda kısırlaştırın.